Snelle levering van goede spullen

Altijd snel en op tijd geleverd. Kwaliteit altijd goed!

Snel en duidelijk

Doet wat het zegt.

Snel en goed

Meerdere keren wat besteld en altijd goed en netjes op tijd..Top en vooral doorgaan

Conforme à la commande et rapide pour l'expédition. Bravo, à recommander!!!

Conforme à la commande et rapide pour l'expédition. Bravo, à recommander!!!

Goeie shop

Kwaliteit en altijd rap geleverd topshop

Tevreden

Ruim assortiment, goede prijzen, prima levering. Helaas is er wel iets fout gegaan. Ik heb namelijk de 1.5L weckpotten geleverd gekregen ipv de 2L. Nou passen deze uiteindelijk beter dus is het een geluk bij een ongeluk, maar eigenlijk is natuurlijk wel het verkeerde product geleverd en heb ik voor het duurdere product betaald. Wie weet kunnen we dit nog volledig oplossen :)

Alles sehr gut

Alles sehr unkomplizert. Von der Bestellung bishin zur Lieferung alles super

Livré très vite, et très reactif

Tippi Toppi!

Tippi und auch noch Toppi! ;)

Entreprise sérieuse

J'aime bien le sérieux de cette entreprise et sa rapidité d'exécution.

Snelle, goede afhandeling van bestelling

Als ik een bestelling doe wordt dit snel en goed afgehandeld, jammer genoeg was hetgeen ik normaal bestel niet voorradig, hierdoor een extra grote verpakking moeten kopen wat voor mij niet handig is, verder alles prima.

Wat je ziet krijg je

Bestellingen zijn snel en discreet

Top !

Om 18u besteld en de volgende dag om 9:30 geleverd, dat had ik nog niet meegemaakt. Product was top, niets aan toe te voegen.

Schnell, Preiswert und sehr gute Qualität

Habe hier es erstemal bestellt und bin von A bis Z sehr zufrieden. Kann ich nur Empfehlen

Top Produkt! Schnelle Lieferung

WEED Pipe black Leaf Top Produkt! Schnelle Lieferung. Immer wieder! DANKE!

Goede service!

Bestelde artikel werd super snel geleverd en van goede kwaliteit!!

Snel en discreet

Zeer vlotte service

Levering was netjes op tijd. Gewoon goed verder niets van te zeggen.

ich bin Zufrieden

ich bin Zufrieden

never got my package

I ordered on this Website cause it seemed legit but Never received my package. I emailed and called but never heard anything.

• Would you recommend us? No

Snel en betrouwbaar

Al vele jaren klant. Zonder meer betrouwbaar en klantvriendelijk!

Ik kon het niet gebruiken

In het advies staat dat Ik de vacium getrokken verpakking in de koelkast moet leggen. Na 10 minuten zag ik dat er condens ontstond in de verpakking tussen de studies, na het bellen met jullie in overleg het uit de verpakking gehaald en het in een keuken papier gewikkeld en in een dicht doosje in de koelkast terug gelegd. Na gebruik van een klein beetje kreeg ik vreselijke maag pijn . Toen ik later in de avond de Mexicana wilde fijn snijden om in de thee te doen zag ik dat de kleine stukjes aan de binnenkant geheel groen waren en toen ik bij de Hollandia keek die plakjes waren gedeeltelijk en andere plakjes ook geheel verkleurd helemaal groen. Ik heb ze niet durven opeten omdat bij het kleine beetje wat ik eerder die dag had genomen Ik al zo'n vreselijke maagpijn kreeg.

Helemaal tevreden

Goede bezorging, goede klantenservice, goede kwaliteit.

Tevreden

Snel geleverd, goede ervaring.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB