Ik ben heel tevreden over mijn aankopen

Geachte mevrouw mijnheer ik ben ten zeerste tevreden wat ik al allemaal bij jullie. Heb aangekocht groeten christophe uit België oost vlaanderen

Snel en netjes geleverd

Snel en makkelijk besteld

Vapor besteld snel en discreet geleverd beschrijving van product was goed in 1 woord geweldig

Altijd alles perfect !!!

Alles super makkelijk, bestellen, betalen en de dag nadien geleverd!!!

Goed en snel

Plezierig

Snelle levering goede prijs

Product gold ruch is top

Uitstekend!

Altijd snelle (discrete) levering en goeie prijzen! Zeker aan te raden voor dozen vloei of tip, grinders, zaadjes, ga zo maar door :)

Alles perfekt

Schneller Versand zu günstigsten Preisen, gern auch mit Mengenrabatt. Dazu toller und schneller Service wenn etwas mal nicht funktioniert. IMMER WIEDER!!

Die Herstellung von Hanföl hat super geklapt

Guter Service

Goede service ik had alleen pech met de focus vibe die gingen wel heel gauw stuk maar ik kreeg gelijk een nieuwe ik heb nu een furna die ging helaas na 1 dag stuk maar ik heb gelijk een nieuwe gekregen kijken hoe lang hij het uithoud

Fast and just as expected.

It was fast and without any complications.

klantvriendelijkheid ten top!

Doordat er iets niet goed ging bij post.nl, was mijn levering zoek. Binnen no time heb ik opnieuw het bestelde toegestuurd gekregen! Het telefonische contact was fijn, helpend en heerlijk menselijk. Ik ben blij! Nu kijken of alles gaat groeien!!

iets te vroeg voor n review

de kit kwam vrij snel binnen op dit moment zitten er schimmel plekken op de aarde (so far, so good) maar het is nog te vroeg voor vruchten dus ik weet nog niet wat er af komt.

Zoals beloofd

Prima site. Mooie producten, prima geprijsd. Alles ging zoals het moet.

Gewoon heel goed

Veel en goede keuze. Snelle verzending. Goede beschrijving en informatie.

Je n'ai encore rien reçu

Je ne peux pas donner un avis favorable puisque je n'ai encore rien reçu !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uistekende artikelen en snelle levering

Ik vind steeds waar ik op zoek ben

Snel geleverd, goedkoop, kwaliteit!

Zeer uitgebreid assortiment, en ook nog de beste prijs! Zoek niet verder!!!

Feinste Produkte und Zuverlässigkeit aus Holland für International

Tolle Produkte, Blitzversand auch in Deutschland, schön eingepackt, super präzise, nette, umfangreiche und zuverlässige Info per Mail. Vielen Dank, hier kaufe ich garantiert wieder :)

Top !!!

Goed overzicht produkten, vlotte levering.

Snelle levering, daar wordt je blij van en is het tegelijkertijd een koestering van vertrouwen als klant.

Wat ik bestel krijg ik .

Duidelijke site, snelle levering, tevreden over de producten. Aanrader!

GOED

Snelle antwoorden op je vragen met duidelijke uitleg. Je mag steeds mailen als je met iets zit of als er iets onduidelijk is. Vriendelijk en behulpzaam.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB