Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung

Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung zuverlässiger sehr freundlicher Kundensupport DANKE Die runden Kawuum Alu-Haschpfeifen mit den verschiedenen Farben am abschraubbaren Köpfchen sind Super-Spitzenklasse.

Gewoon gaan uitproberen.

Kann man nicht meckern

Sehr gutes, vielfältiges Angebot attraktiv. faire Preise, Schnelle ordentliche Lieferung, sehr gute Website

Alles naar wens

Heel goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen toen ik een vraag had over mijn kweek. De tips die regelmatig langskomen zijn ook heel fijn.

Vielen lieben Dank...

Top...ich kann euch wirklich weiterempfehlen.. .. LG Simone

Vlotte en correcte levering

Alles verliep naar wens, de bestelling arriveerde zoals beloofd.

gute Ware, gute Preise und schnell Lieferung

guter Kontakt und schnelle Lieferung

Snel en compleet

Snelle levering en compleet ontvangen zoals beschreven

Huile de CBD Raw (Wedihemp) 10% parfait

Huile de CBD Raw (Wedihemp) 10% Je ne trouve aucun produit de cette qualité en France, étant handicapée j'en ai besoin tous les jours pour de fortes douleurs et cela me calme. Je commande depuis de nombreuses années maintenant. La livraison est super rapide et l'expédition fiable. Equipe sérieuse et à l'écoute

Heel tevreden, die service had ik niet verwacht!

Na wat problemen met zaadjes heb ik contact gekregen met Dutch Headshop en na wat uitleg gegeven te hebben sturen ze me nieuwe zaadjes. Top!! Bedankt voor de service!

Snelle levering en goede kwaliteit product.

Ik had een vraag over het product, kreeg gelijk antwoord. Verder fijn dat er blogs staan op de site. En ze hebben een mooie filosofie, ze willen echt dat je een goede ervaring hebt en dat je veilig bent bij gebruik.

Snelle accurate reactie

Product besteld en volgende dag geleverd..zoals het hoort.

Super web-site

Ik koop hier altijd.Zeer behulpzaam. Als ik er niet uit kan komen, 1 telefoontje en je wordt perfect geholpen. En.....zeer goede kwaliteit voor weinig geld. Zeer uitgebreide blogs met zeer duidelijke informatie. Voor mij geen andere seed-shop meer. De nummer1 in Nederland voor mij. Mvg.joop V.

Top kwaliteit

Snel en accuraat!

Producten worden snel en keurig verpakt geleverd!

Correct

Al 2x iets besteld en altijd perfect geleverd en eerlijke producten geen brol .

Superschnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung danke schön

1 roller kapot en zonder probleem een nieuwe gekregen.

Goed product

De producten zijn goed maar de bezorging is slecht het duurde 2 dagen voor ik mijn product werd bezorg

Altijd op tijd en kwaliteit is top

perfecte ervaring. Producten uitstekende kwaliteit zeker wat betreft de zaden. Aangaande vaporizers zou info over de bespottelijke wetgeving in nederland duidelijker vermeld willen zien. Nu geeft het de indruk dat vaporizers gewoon te koop zijn hier, maar dat is niet zo. Voor de rest een hele dikke voldoende.

Telefonische vragen worden super snel beantwoord en opgelost

Gewoon netjes, discreet en snel bezorgd!

Zoals altijd, blij met de snelle levering!

Goede producten

1715 De Trompet