Pluspunten
Goede vlotte levering leuke presentjes bij bestelling
Verbeterpunten-
Beste Gerwin, wat een leuke review. Fijn om te horen dat de bestelling goed is bevallen. Mocht je nog verbeterpunten hebben voor ons, laat het ons weten. Wij kunnen hierdoor onze service nog beter verlenen. Veel plezier met je bestelling en de presentjes. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice van Dutch-headshop.
Verbeterpunten10
Beste Christina, bedankt voor je review. Dit wordt echt gewaardeerd. Als je nog verbeterpunten voor ons hebt, horen wij het graag. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice van Dutch-headshop.
Pluspunten
snelle en vlotte levering, makkelijk bestellen. Elke keer weer opnieuw!! Top!!
VerbeterpuntenDoe zo voort! Niets op aan te merken!
Beste Tine, bedankt voor je review. We stellen dit echt op prijs. Topscore wat we overigens van je hebben ontvangen. We zijn super blij! Als je nog vragen hebt over de producten stel deze gerust. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, de klantenservice van Dutch-headshop.
Pluspunten
Goede service Goede kwalitijd Netjes pakketje ingepakt Snel bezorgd
VerbeterpuntenEigenlijk heb ik geen verbeterpunten
Beste Andreas, bedankt voor je beoordeling. Wat zijn we dankbaar voor de complimenten! Als je nog vragen hebt over de producten, stel deze gerust. We zien je graag de volgende keer terug! Met vriendelijke groet, de klantenservice van Dutch-headshop.
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpunten-
Beste Robert, bedankt voor je beoordeling. Dit stellen we op prijs. Wat een mooie score ook! Goed om te horen dat alles goed is gegaan met je verzending. Als je nog vragen hebt, over de bestelling horen we het graag. Graag tot de volgende keer. Groetjes, de klantenservice van Dutch-Headshop.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Beste Ivan, super bedankt voor je kiyoh review. Erg fijn om te horen dat alles goed is verlopen met de verzending. Als je nog vragen hebt over de bestelling, laat het ons weten. We wensen je veel plezier en graag tot de volgende keer.
Pluspunten
snelle correcte levering en goed advies.
Beste Bram, bedankt voor je beoordeling. Wat een compliment! Zijn we zo blij mee. Heel veel plezier met je bestelling. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Graag tot de volgende keer! Groetjes, de klantenservice van Dutch-Headshop.
Pluspunten
Snelle verzending. Goed product
Beste Willem, bedankt voor je review. Dit wordt erg gewaardeerd. Als je nog verbeterpunten hebt voor ons ook in de toekomst, laat het ons weten. We wensen je veel plezier met je bestelling. Groetjes, de klantenservice van Dutch-Headshop.
betere gebruiksaanwijzing
Beste E.Zeevalkink, bedankt voor je review. We hebben je zojuist een mail gestuurd met wat meer info over je product. Als je nog vragen hebt, stel deze gerust. Veel plezier met je bestelling. Tot de volgende keer. Groetjes, de klantenservice van Dutch-Headshop.
Pluspunten
Snelle levering en veel keus.
Beste Martin, bedankt voor je review. Dit wordt erg op prijs gesteld. Fijn om te horen dat we een ruime keuze in aanbod hebben. Als je nog vragen hebt over je bestelling, stel deze gerust. Groetjes, de klantenservice van Dutch-Headshop.
Pluspunten
Snelle levering en gratis verzendkosten. Daarnaast bieden ze ook goede producten aan.
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Dit waarderen we enorm. Fijn dat alles goed is verlopen met je levering. Als je nog vragen hebt, over de producten, dan horen wij het graag. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Groetjes, de klantenservice van Dutch-Headshop.
Pluspunten
alles wat je redelijkerwijs kunt bedenken.
Beste Xander, wat een compliment! We zijn enorm dankbaar voor je beoordeling. Als je nog vragen hebt over je bestelling horen we het graag. Veel plezier en tot de volgende keer. Groetjes, de klantenservice van Dutch-Headshop.
Pluspunten
Snelle verzending . Ik ben blij met de verlossing in Dutch Headshop .
Verbeterpunten10
Beste Joanna, super review. Erg bedankt hiervoor. Wij zijn erg blij met jou! Als je nog vragen hebt, over de producten, laat het ons weten. We wensen je veel plezier met de bestelling en tot de volgende keer. Groetjes, de Klantenservice Dutch-Headshop.
Pluspunten
snelle levering!
Beste Prawish, bedankt voor je beoordeling. Wat een topscore, wordt echt op prijs gesteld. Als je nog vragen hebt over de producten, laat het ons weten. We wensen je veel plezier met je bestellen en hopen je graag weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, de Klantenservice Dutch-Headshop.
Pluspunten
Supersnelle levering! Veel keuze
Beste Nikki, erg bedankt voor je review. Dit waarderen we enorm. Aangezien de score hebben wij wat verbeterpunten bij je in het verschiet staan. We vernemen het graag van je (ook in de toekomst) Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Groetjes, de Klantenservice Dutch-Headshop.
Pluspunten
Goede beschrijving v d producten en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Wij wensen je veel profijt van de bestelling en staan in de toekomst graag weer klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Bijzonder snelle levering en heldere communicatie.
Verbeterpunten-
Beste Klant, Bedankt voor je het achterlaten van je review, dit vinden wij super fijn. Fijn dat je tevreden bent over de communicatie en levering van je bestelling, daar doen wij het voor. Wij wensen je een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Makkelijke webwinkel, met goede adviezen, goede producten en snelle levering.
Verbeterpunten2 jaar geleden gaven jullie gratis cadeau’tjes weg; lipbalsem of zakjes thee.... was alle een prettige verrassing en gaf idee over ander te bestellen producten.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Super om te lezen dat je blij bent met de website en onze dienstverlening. Wij proberen bij elke bestelling een kleine gift mee te leveren, mocht er bij een volgende bestelling niets bij zitten laat het ons dan even weten, wij kijken altijd graag even wat we kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm! Wij wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle en accurate levering van bestelde goederen. Grappig dat er vaak een leuk hebbedingetje wordt meegestuurd bij de verzending (gratis) een balpen stickers nostalgisch doosje met hennepzeep etc.
VerbeterpuntenVoorlopig geen specifieke verbeterpunten kunnen vinden.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Leuk om te horen dat de gifts in de smaak vallen. Wij hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop en wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
snelle levering en correcte afhandeling
Verbeterpuntenmisschien is het een punt, om bij verschillende produkten aan te bevelen wat waar voor het beste is, nu is het voor mij een gok welke sterkte en waar ik het allemaal voor kan gebruiken
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij fijn. Omdat wij geen artsen zijn en geen medische achtergrond hebben zijn wij helaas niet bevoegd om medische adviezen te geven. Ook is het gebruik van veel producten erg persoonsafhankelijk. Wij proberen uiteraard altijd te adviseren waar wij kunnen. Kun je ons eventueel een mailtje sturen om aan te geven bij welke producten je uitleg mist? Wij kijken graag nog even met je mee. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Altijd snel en netjes geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij enorm fijn. Super dat de bestelling altijd snel en netjes geleverd worden, hier doen wij dan ook ons best voor. Wij wensen je een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle en prima service, prima producten.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review, dit vinden wij erg fijn. Wij zijn blij dat je tevreden bent over onze service en de producten. Wij wensen je een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle en discrete aflevering
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm. Wij vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering. Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Wij hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk