Pluspunten
Snelle levering, ruim aanbod, scherpe prijzen, duidelijke informatie op de site
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Beste Vera, bedankt voor je review. Mooi om te horen dat alles goed bevalt. Met tevreden klanten zijn wij altijd erg blij! We zien je graag weer een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, de klantenservice van Dutch-headshop.
Pluspunten
Scherp geprijsd en supersnelle levering.
Beste Petra, bedankt voor je review. Dit stellen we enorm op prijs. Bedankt voor de topscore! Blij om te horen dat alles goed is verlopen. Heb je nog vragen over je bestelling? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. Graag tot de volgende keer! Groetjes, de klantenservice van Dutch-headshop.
Pluspunten
goed en snelle levering
Beste Wim, bedankt voor het invullen van je Kiyoh review. Wordt echt gewaardeerd. Als je nog vragen hebt over je bestelling, laat 't ons gerust weten. We zien je hopelijk graag terug in onze webshop! Groetjes, de klantenservice van Dutch-headshop.
Pluspunten
De afhandeling, betaling en levering verliepen zeer vlot.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de bestelde producten lieten te wensen over. Chinese rommel. De trichoscope werkt alles behalve goed en bij de hasjshaker zat een teerachtige substantie aan de binnenkant die ik eerst met een krachtige vetverwijderaar heb moeten schoonmaken. De verpakking was beschadigd en rommelig terug aan elkaar vastgeniet. Ik ben echt niet tevreden.
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelde product. We kijken graag verder naar hoe we dit kunnen oplossen. Heb je mogelijk een bestelnummer voor ons, zodat we even met je mee kunnen kijken? We vernemen het graag van je! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede producten, snelle levering, lage prijs, neutrale pakketjes
VerbeterpuntenGeen.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij super! Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goed vervoer per post
Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling, dit waarderen wij enorm. Wij streven ernaar onszelf altijd te verbeteren en van een 7 een 10 te kunnen maken. Mocht je nog tips voor ons hebben dan horen wij dit dan ook graag. Prettige dag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goede prijs verhouding en acties. Uitgebreide keus en snelle levering
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij enorm fijn! Wij wensen je veel plezier van je bestelling en hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Alles op tijd geleverd. nog niet gezaaid
VerbeterpuntenGelijke maat
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Wat bedoel je precies met gelijke maat? Wellicht kun je ons nog een mailtje hierover sturen, wij streven er altijd naar onszelf te verbeteren zodat wij in de toekomst een 10 kunnen krijgen! Wij wensen je veel plezier van je bestelling en hopen dat de zaden het goed doen. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle levering en er wordt altijd een leuk kleinigheidje bij je bestelling gedaan!
VerbeterpuntenNee, niet echt.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm. Super om te horen dat je tevreden bent over de je bestelling en de levering daarvan. Wij wensen je een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
- Algemeen: prima service! - Levering: snel en discreet, binnen 1 a 2 dagen geleverd - Klantenservice: prima! Vragen via e-mail worden snel beantwoord. Voldoende uitleg, de mensen van de klantenservice doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen - Verpakking: prima! Kortom: ik beveel deze shop ten sterkste aan!
Beste Klant, Enorm bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je zoveel pluspunten benoemd, dit vinden wij echt super! Wij doen ons best om een bestelling zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen en staan graag klaar voor onze klanten. Wij wensen je veel profijt van je bestelling. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goede kwaliteit-prijs verhouding. Geen pruttel en prima service.
VerbeterpuntenMogelijkheid om pakketjes af te halen bij afhaalpunt zou fijn zijn.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review, dit vinden wij fijn om te lezen. Ook bedankt voor het noemen van je verbeterpunt, wij proberen onszelf altijd te verbeteren en zullen dit meenemen in onze overwegingen. Wij wensen je veel profijt van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Correcte en vlugge levering.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij heel erg fijn. Super om te horen dat levering snel en correct ging! Wij wensen je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Het ging vlot en correct we zijn heel tevreden
Verbeterpuntengeen
Beste klant, Wat fijn om te horen dat alles zo vlot en correct is gegaan. Hopelijk zal je het zelfde gevoel hebben bij toekomstige bestellingen. Nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Verbeterpuntenonmogelijk om opmerkingen te noteren bij een bestelling
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review! Wij nemen je verbeterpunt mee in onze volgende vergadering, om te kijken wat we hier mee kunnen doen. Alvast heel erg bedankt en nog een hele fijne avond! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en altijd behulpzaam bij vragen gewoon een correct bedrijf.
Beste klant, Wat is het fijn om te horen dat je onze hulp en adviezen als zo behulpzaam ervaart. Dit is natuurlijk een super compliment voor ons. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snel veel en goed en goeie kwaliteit
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij uiteraard erg fijn! Goed om te horen dat de bestelling in de smaak valt, hier doen wij het voor. Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Grkregen wat ik heb besteld. Volgende dag al in huis.
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review, hier zijn wij erg blij mee! Wij wensen je veel profijt van je bestelling, mochten wij nog ergens mee kunnen helpen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle levering en discreet verpakt
Beste klant, Bedankt voor je review. Wij waarderen je feedback enorm! We hopen dat je bestelling naar wens is. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
snelle, probleemloze levering, goed product (CBD Cibdol 50ml)
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je bestelling zo naar wens is! Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Beste klant, Bedankt voor je review, dit waarderen wij zeer! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle discrete levering, duidelijke en goed vormgegeven site
Beste klant, Fijn om te horen dat onze website zo duidelijk overkomt. We hopen snel weer een bestelling van je te mogen ontvangen! :) Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
snelle bezorging, goed product, mooie prijzen.
Verbeterpuntengeen
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je algemene indruk van ons zo positief is! We hopen dit in de toekomst natuurlijk zo te houden. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Bestelling werd snel en discreet geleverd, de kwaliteit van de truffels beviel zeer goed
VerbeterpuntenMisschien zou de doos wat kleiner kunnen, dat scheelt weer verpakkingsmateriaal
Beste klant, Wij zijn blij om te horen dat de levering van je bestelling en de bestelling zelf zo naar wens zijn geweest. Wij gaan je verbeterpunt meenemen, om te kijken of we hier inderdaad op kunnen bezuinigen! We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede snelle levering, uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenWeinig aanmerkingen, misschien iets minder mailverkeer
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review. We nemen je verbeterpunt mee in ons volgende overleg. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk