Beste Marko, hartelijk dan voor je review. Topscore. Als je nog vragen hebt over de gekochte producten laat het ons weten. We wensen je veel plezier met je bestelling. Tot snel weer in onze webshop. Groetjes, team klantcontact
Wel duur
Beste Gerardus, super bedankt voor je review. Mooie score ook. De producten van het merk Medihemp hebben een prijsafspraak geldend voor iedere verkopen. Wel hebben we wekelijks leuke acties via de nieuwsbrief, waar je kan profiteren van korting. Vind je dit leuk? Stuur ons dan een mailtje. Als je nog vragen hebt over de capsules van Medihemp dan horen we het graag. Groetjes, team klantcontact
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Jaho, bedankt voor het invullen van je review. Dit stellen we erg op prijs. Zo ziende aan de score hebben wij nog wat verbeterpuntjes staan bij je. Laat het ons vooral weten. We denken mee in alle mogelijke situaties. Veel plezier met je bestellen en graag tot de volgende keer! Groetjes, team klantcontact
Pluspunten
Altijd correcte en hele snelle afhandeling
Beste Wytse, bedankt voor je leuke kiyoh! deze waarderen we echt! Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Als je nog vragen hebt over de spongepot, dan horen we het graag. Veel plezier en tot snel weer! Groetjes, team klantcontact.
Beste Gwenny, hartelijk bedankt voor je review. Erg vervelend dat de Pen het niet doet. We hopen dat de nieuwe die we je gelijk erna hebben toegestuurd uit garantie wel goed bevalt. Heb je nog vragen over het product laat 't ons weten. We wensen je veel plezier met je bestelling. Groetjes, team klantcontact
Pluspunten
Prima site. volgende dag al geleverd!
Beste Monique, bedankt voor je leuke review. Top om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen. Mocht je nog vragen hebben over de CBD olie laat het ons weten. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag weer terug in onze shop! Met vriendelijke groet, team klantcontact.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenNiks
Beste Ennio, bedankt voor je review. Deze waarderen we enorm. Als je nog vragen hebt over de gekochte producten laat het ons weten. We wensen je veel plezier met je bestelling. Tot snel weer! M.v.g. team klantcontact
Pluspunten
Ik wardeer de goede en efficiënte werking zeker, niet alleen de snelle verwerking van mijn verzoek liep vlot ,ook stond de bpost courrier de volgende dag al aan mijn deur zoals vermeld. Dutch Headshop heeft een goed georganiseerde webshop en alles is mooi terug te vinden. Ik raad deze website aan voor kleine bestellingen.
VerbeterpuntenPrijzen van producten staan te hoog, ook had ik een groter assortiment in de seedsshop verwacht
Beste Thomas, super bedankt voor je review en goed om te horen dat de levering juist is verlopen. Graag willen we met je meedenken over je verbeterpunt. We hebben je zojuist een mail gestuurd. Met vriendelijke groet, team klantcontact.
Pluspunten
De zaden groeien mooi en op de site staat alles duidelijk aangegeven
Beste Nick, wat een leuke review. Goed om te horen dat de zaden mooi groeien. Als je nog verder hulp nodig hebt kan je ons altijd een Whatsapp sturen met een foto van de plant, waardoor we je beter kunnen adviseren. We wensen je veel plezier en tot snel weer! Groetjes, Team klantcontact
Beste Gitta, super bedankt voor je review. We stellen dit erg op prijs. Als je nog vragen hebt over bijvoorbeeld de Meladol, laat het ons gerust weten. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. M.v.g. team Klantcontact
Verbeterpuntengeen
Beste Marianne, super bedankt voor je review. We waarderen dit enorm. Gezien de score zien we dat we nog wat verbeterpunten bij je hebben staan. We denken graag met je mee. Als je nog vragen hebt over de CBD olie, laat het ons weten. M.v.g. Team klantcontact.
Pluspunten
Bezorging was snel. En na contact goed geholpen. Zeker tevreden over jullie klant contact. Hele goede service.
VerbeterpuntenIk heb truffels bij jullie besteld. Samen met een vriend van me. Maar merkten hier allebij niks van. Waren volgens de site de sterkere soort. We hebben verder alles gedaan wat aangeraden werd. Maar geen effect gehad en de hoogste dosis gehad. Erg jammer En zonde van het geld. Maar verder wel een goede service.
Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling, dit waarderen wij zeer. Wat jammer om te horen dat de truffels niet het gewenste effect hadden. Kun je ons een emailtje sturen met je bestelnummer daarin? Dan kijken wij graag met je mee zodat je wellicht toch nog een leuke truffelervaring kunt gaan hebben. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
1. snel 2. de hoogste kwaliteit TOP!!
Beste Arkadius, bedankt voor je super leuke review. Enorm dankbaar hiervoor. Heel veel plezier met de Royal kush. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. We hopen je snel weer terug te zien in onze shop. M.v.g. team Klantcontact.
Beste Robert, bedankt voor je review. Dit stellen we enorm op prijs. Als je nog vragen hebt over de CBD olie of de thee laat het ons weten. Veel plezier met je bestelling en we hopen je gauw weer terug te zien in onze webshop! M.v.g. team klantcontact
Beste Marianne, bedankt dat je de moeite neemt voor het invullen van onze review. Dit waarderen we enorm. Als je nog vragen hebt over producten laat het ons weten. We wensen je veel plezier met je bestelling en tot gauw weer terug in onze webshop!
Beste Djuma, bedankt voor je review. Topscore! Als je nog vragen hebt over de bloeistimulator laat het ons weten., we helpen je graag verder. We hopen je gauw weer terug te zien in onze webshop! M.v.g. team klantcontact
Pluspunten
Snel geleverd Reactie per mail is prima.
VerbeterpuntenGeen bijsluiter over de producten, hoe te gebruiken en hoe te bewaren. De cbd olie stinkt volgens bekenden.
Beste klant, Bedankt voor je de beoordeling, dit waarderen wij enorm. Het klopt dat er geen bijsluiter bij de CBD olie zit, dit omdat het geen medicijn is. Gebruik en inname is dan ook zeer persoonsafhankelijk. Jammer dat de geur van de olie niet bevalt, helaas is het een natuurproduct dus kleur, geur en samenstelling zijn elke oogst/batch weer anders, hier valt niets aan te doen. Zou je ons wellicht een mailtje kunnen sturen met je bestelnummer? Wij denken graag nog even met je mee! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Supersnel, netjes verzorgd. Bedankt!
Beste Evert, bedankt voor je top review. Wat fijn dat de levering goed is verlopen. Als je nog vragen hebt over de producten, laat het ons weten. We zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet Afdeling klantcontact.
Pluspunten
Snelle en goede discrete levering. Dus 5 sterren.
VerbeterpuntenGeen tips. Jullie doen alles toppie.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je ervaring met ons zo positief is! Mocht je verder nog enige verbeterpunten hebben, vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
vlugge levering goede kwaliteit van de zaden. Nog geen negatieve ervaringen met het bedrijf gehad.
Beste Jam, bedankt voor het invullen van ons review. Super leuk om te horen dat alles goed is verlopen met de levering. Mocht je nog verbeterpunten hebben, wij horen het graag. Tot snel in onze webshop!
Pluspunten
Kort maar krachtig: Duidelijke website met kwaliteits producten en snelle levering.
Beste Jan, bedankt voor je positieve review. Deze waarderen we enorm. Als je nog vragen hebt over de producten laat het ons weten, we staan je graag te woord. Tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groeten Team Klantcontact
Pluspunten
Doet wat van een bedrijf verlangd wordt.
VerbeterpuntenHet verschil tussen cbd puur en raw zat hem in de niet zo lekkere scherpe smaak van de cbd raw. Volgende keer neem ik de puur smaak.
Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Het verschil tussen Puur en Raw zit niet alleen in de smaak. De olie is beiden op een andere manier verkregen. De puur olie is gemaakt middels verhitting en bevat enkel CBD. de RAW bevat doordat het niet verhit is nog een aantal andere cannabinoïden zoals CBD-A, CBG, CBN. Het is per persoon verschillend welke variant het fijnste is! Mochten er nog vragen zijn over onze producten kun je altijd even een mailtje sturen, wij denken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Freddie, bedankt voor je review. Dit stellen we erg op prijs. We horen het graag van je als je nog verbeterpunten voor ons hebt. We zien je hopelijk gauw terug in onze webshop. Met vriendelijke groeten Team Klantcontact
Beste Fritz, bedankt voor het invullen van onze review. Dit waarderen we enorm. Als je nog verbeterpunten voor ons hebt, horen wij dit graag. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groeten Team Klantcontact
Pluspunten
snel...zeker,toch met mij,als betaling in orde was .heb ik direct antwoord met pakket nr ,enz...
Verbeterpuntenik wacht op kwaliteit van ontkieming...(by the way,Royal queen niet ontkiemen,uitkomen!!??terwijl de andere wel??zelfde aarde zelfde water zelfde temp.(indoor)zeelfde lampen!!!???niet welkom in mijn kweektent,ik raad royal queen af.
Best klant, Bedankt voor je positieve review, hier zijn we enorm blij mee! Wat vervelend dat niet alle zaden het goed lijken te doen, je mag ons altijd een mailtje sturen met je ordernummer, wij denken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk