Pluspunten
snel...zeker,toch met mij,als betaling in orde was .heb ik direct antwoord met pakket nr ,enz...
Verbeterpuntenik wacht op kwaliteit van ontkieming...(by the way,Royal queen niet ontkiemen,uitkomen!!??terwijl de andere wel??zelfde aarde zelfde water zelfde temp.(indoor)zeelfde lampen!!!???niet welkom in mijn kweektent,ik raad royal queen af.
Best klant, Bedankt voor je positieve review, hier zijn we enorm blij mee! Wat vervelend dat niet alle zaden het goed lijken te doen, je mag ons altijd een mailtje sturen met je ordernummer, wij denken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Remon, bedankt voor je review. Dit waarderen we enorm. Als je nog vragen hebt over de producten, laat het ons weten. We zien je graag snel terug in onze webshop!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen!
Beste Anne, bedankt voor je review. Enorm dankbaar hiervoor. Als je nog verbeterpunten voor ons hebt horen we die graag. Onze klantenservice staat je graag te woord als je nog vragen hebt over de producten. Tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groeten Team Klantcontact
Pluspunten
Heldere website, makkelijk bestellen, keurige afhandeling.
Beste Patty, bedankt voor je positieve review. Deze waarderen we enorm. Goed om te horen dat alles goed is verlopen met je levering. Heb je nog vragen over de bestelde producten, laat het ons weten. We hopen je snel weer terug te zien in onze shop. Met vriendelijke groeten Team Klantcontact
Pluspunten
Perfecte klantenservice. Waar gewerkt wordt gaan er dingen fout. Maar geen seconde gedacht dat het mijn probleem was.
VerbeterpuntenIk mis een beetje de grappige stoner cultuur in het assortiment. Collectors items van stonerfilms zou bijvoorbeeld heel tof zijn. Ook zouden er meer losse bong onderdelen of rookwaar bij mogen.
Beste Micha, bedankt voor je review. Goed om te horen dat de klantenservice wordt gewaardeerd. Bedankt ook voor je verbeterpunt. Dit gaan we zeker doorgeven aan onze inkoop. Als je nog vragen hebt over de gekochte producten laat het ons weten. We zien je hopelijk gauw terug in onze shop! Met vriendelijke groeten Team Klantcontact
Pluspunten
Ik koop al een tijd met tevredenheid
Beste Stef, bedankt voor je leuke review. Tevreden klanten waarderen we enorm. Als je nog vragen hebt over de Jack Diesel laat het ons weten! We hopen je snel terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling!
Beste Vincent, erg bedankt voor je review. Deze waarderen we enorm. Bedankt voor de mooie score. Als je nog vragen het hebt over de producten horen we het graag! Tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Duidelijkheid in alles. De levering ging helemaal op tijd.
VerbeterpuntenAls nieuwe klant moet ik daar nog achterkomen bij de volgende bestellingen.
Beste Sandra, super bedankt voor het invullen van ons review. Top score, zijn we erg dankbaar voor. Als je nog vragen hebt over het product laat het ons weten. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Ruime keuze, strakke communicatie en snelle levering !
Beste R.W. bedankt voor je review. Deze waarderen we enorm. Goed om te horen dat alles positief is verlopen. Als je nog vragen hebt over de producten laat het ons weten. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Makkelijk eenvoudig
Beste Nino, bedankt voor je review. Een 10! Zijn we erg blij mee. Als je nog vragen hebt over de producten laat het ons weten. We zien je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
snelle levering, levering is correct, duidelijke website
Beste Chris, bedankt voor je positieve review. Topscore! Zijn we ontzettend blij mee. Goed om te horen dat alles zo positief wordt beleefd. We zien je graag snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet,Team Klantcontact
Pluspunten
de cbd olie werkt niet
Verbeterpuntencbd olie leveren die werkt.
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat het product niet het gewenste effect op je heeft gehad. Wij willen graag met je in contact komen om te kunnen kijken naar wat er mis is gegaan of naar wat misschien beter kan. We hopen op een reactie van je! met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Beste Eric, bedankt voor je review. Dit stellen wij enorm op prijs. We hopen dat alles in goede orde is verlopen. Als je nog verbeterpunten voor ons hebt of vragen over de gekochte producten, horen we het graag. Tot snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle correcte nette levering. Fijne communicatie
Beste klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle bezorging stevig verpakt.Heb ik vragen worden die binnen enkele minuten per E-mail beantwoord.Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk zie geen verbeterpunten, ik ben zeer tevreden.
Beste klant, Enorm bedankt voor je positieve review, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te horen dat er geen verbeterpunten zijn, wij doen erg ons best om onze klanten tevreden te maken en snel te woord te staan. Wij wensen je veel profijt van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
snel - efficient - breed assortiment in huis.
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling, wij zijn hier erg blij mee! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en producten. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
prima club, snel betrouwbaar en vriendelijk.
Verbeterpuntenff niet nog.
Beste klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Super om te horen dat je tevreden bent over onze service, wij doen altijd ons best. Wij wensen je veel profijt van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goed product en hele snelle levering.. Top!
Beste klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm! Super om te horen de levering snel binnen was en dat de producten bevallen, hier doen wij het uiteraard voor. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goed product
Beste klant, Bedankt voor je super positieve review, hier zijn wij erg blij mee! Wij wensen je veel profijt van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact.
Pluspunten
Goede duidelijke communicatie na bestelling, snelle levering, top producten!!
VerbeterpuntenGeen, blijf zo doorgaan!
Beste klant, Bedankt voor je fantastische beoordeling, dit waarderen wij enorm. Wij blijven zeker zo doorgaan. Bedankt! Wij wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact.
Pluspunten
Alles verliep correct!
Beste klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Super om te horen dat alles goed verliep. Wij wensen je veel profijt van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goede site, snelle correcte levering.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten ontdekt.
Beste Klant, Enorm bedankt voor je positieve beoordelingen, hier zijn wij uiteraard erg blij mee! Super om te horen dat je zo tevreden bent, hier doen wij het voor! Veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goede service aan de telefoon. Snel geleverd. De Kuluvuller op voorraad voor een redelijke prijs.
VerbeterpuntenFeedback: geef als klantenbinding wat weg. Zeker als iemand, zoals ik, voor 100 euro besteld. Ik kreeg er slechts een klein sampeltje cbd zalf bij ( waar ik niks aan heb) terwijl als ik bij Azarius, Zamnesia of bv Royal queen seeds bestel krijg je er altijd zaden, vloei, tip, grinder etc etc bij. Laat mensen zelf iets kiezen. Bv vanaf 50, 75 of 100 euro.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van deze review. Wat top dat je zo meedenkt in dit verbeterpunt. Ik ga het gelijk aankaarten bij ons volgende overleg. Ik wens je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Duidelijke site ! Lekker veel info over producten!! en snel geleverd ( bij mij de volgende dag al ) zéér tevreden dus.
VerbeterpuntenGeen verbeteringen!! Gewoon zo doorgaan
Beste klant, Wat een fantastische review! Wat zijn we blij dat je zo tevreden bent met onze producten en service. Ik wil je nog een hele fijne dag toewensen! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk