Pluspunten
Snelle verzending Goede producten
VerbeterpuntenNvt
Beste Carlos, bedankt voor je review! Topscore. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen met de verzending. Als je nog vragen hebt over de cones of hulzen, laat 't ons weten. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBeetje duur.
Beste Corry, bedankt voor je review. Dit stellen we erg op prijs. We zien dat we nog wat kunnen verbeteren op prijsgebied. Als je ons een mailtje stuurt met je ordernummer naar [email protected] denken we graag met je mee. We horen het graag van je. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Goede informatie en producten en snel thuis bezorgt
Beste Zoltan, bedankt voor je recensie. Dit waarderen we enorm. Goed om te horen dat alles netjes is verlopen met je bestelling en verzending. We zien je graag weer de volgende keer terug. Als je nog vragen hebt over de microscoop, laat het gerust weten. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Snelle levering en goede producten. Zaden zijn netjes verpakt zelfs met een korte beginners uitleg erbij
VerbeterpuntenDe lay out van de website maakt het soms wat lastig om producten terug te vinden
Beste Klant, Bedankt voor je recensie! Zijn de zaadjes naar wens? We waarderen het zeer dat je een verbeterpunt voor ons hebt aangegeven. Kun je ons misschien vertellen wat je lastig vindt om terug te zoeken? Wij kunnen door jou feedback, onszelf verbeteren. Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering. Heb geen klachten
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je geen klachten hebt! Dat is voor ons een heel groot compliment. We hopen natuurlijk dat je bestelling bevalt en we wensen je nog een hele fijne avond toe! Met vriendelijke groet, Jelle Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Veel keuze en zeer snel in huis
Beste John, bedankt voor je review, dit waarderen we enorm. Mooie score ook! Goed om te horen dat alles netjes is verlopen met de verzending, Als je nog vragen hebt over de cones of hulzen, wij horen 't graag! We zien je graag snel terug in onze webshop. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Snelle verzending
Beste Justin, bedankt voor je review! Blij om te horen dat de verzending snel was naar België. Hopelijk bevalt de plantenvoeding ook! Zie je snel terug in onze webshop, als je nog vragen hebt, stel ze gerust. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Gesprek gehad met een medewerker aan de telefoon over de FocusVape. Zij bleef heel vriendelijk, beleefd en geduldig mijn vragen beantwoorden. Heel fijn en professioneel.
Beste Sebastian, bedankt voor je review. Zeer goed om te horen dat de Customer service je goed heeft geholpen. Als je nog vragen hebt over de focus vape, laat het ons weten. Tot snel weer terug in onze webshop! M.V.G. Dutch-Headshop Team
Beste Marco, bedankt voor je review. Wat een mooie score ook! Ik hoop dat de cones en hulzen goed bevallen. Als je nog vragen hebt over deze producten laat het ons weten, we staan je graag te woord. Tot snel weer! M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
snelle en goede levering, veel info op de website
Beste Peter, bedankt voor je review, dit stellen we erg op prijs. Blij om te horen dat de verzending goed is verlopen. Als je nog vragen hebt over je bestelling bijvoorbeeld over de screens, laat het ons weten. We zien je graag de volgende keer~. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Snelle levering. Alles aanwezig. Discrete verpakking. Gewoon top.
Beste Antoine, bedankt voor je review. Dit stellen we erg op prijs. Goed om te horen dat je bestelling goed is geleverd. Als je nog vragen hebt over de plantenvoeding, we horen 't graag. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Snelle levering. Werking product ben ik nog niet zeker van.
Beste Hans, bedankt voor je review. Dit waarderen we enorm. Twijfel je over de werking van de dental sticks of de capsules van Cibdol? We horen het graag van je om je verder te adviseren. We hebben je een mail gestuurd. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
goede en snelle service.
Beste Piet, bedankt voor je review. Dit waarderen we enorm. Goed om te horen dat de service goed bevalt, mooi compliment. Als je nog vragen hebt over de producten laat het ons gerust weten. Tot snel weer! v
Beste Alexander, bedankt voor je recensie. We hopen dat de tips en vloei bevalt. Aangezien de score hebben wij nog wat verbeterpunten staan bij je. Zou je deze misschien uitgebreider kunnen uitleggen? We horen het graag van je. Stuur ons een mailtje naar [email protected] en we denken graag met je mee. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Zeer goede en snelle service en producten.
Beste Mark, bedankt voor je recensie. Goed om te horen dat alles in goede orde is gelopen.Als je nog vragen hebt over de producten laat 't ons weten. We zien je graag weer terug in onze webshop. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Overzichtelijk, duidelijk en regelmatig komen er leuke acties voorbij.
VerbeterpuntenSommige producten hebben geen of weinig reviews, het zou fijn zijn als dutch headshop kopers meer aansporen om beoordelingen achter te laten, misschien middels een voordelig puntensysteem. Zo weten kopers wat de ervaringen zijn van anderen.
Beste Anja, super bedankt voor je recensie. Deze waarderen we enorm. Bedankt voor je feedback over het puntensysteem, gaan we zeker wat mee doen. We hebben je een mailtje gestuurd met verdere info. We zien je graag snel weer terug in onze webshop. M.V.G. Dutch-Headshop Team
Pluspunten
Overzichtelijke website Snelle levering, goed verpakt
Beste Linda, bedankt voor je review. Dit stellen wij enorm op prijs. Als je nog vragen hebt over de bestelling dan horen wij het graag. We zien je graag snel terug in onze webshop! M.V.G. Het team van Dutch-headshop.
Beste Nel, bedankt voor het invullen van de review. Dit waarderen we enorm. Ik zie dat we wel nog wat kunnen verbeteren aan onze service. Hier staan wij uiteraard open voor. Mocht je nog wat punten kunnen verduidelijken, wij horen het heel graag. Tot gauw in onze webshop. M.V.G. Team Dutch-headshop.
Pluspunten
Perfecte producten
Beste Pim, bedankt voor je recensie. Dit waarderen we erg! Leuke reactie ook over onze producten. Als je nog vragen hebt over de grinder of gripzakjes, wij horen het graag. We zien je gauw terug in onze webshop! M.V.G. Team Dutch-headshop.
Pluspunten
Erg snelle service en wat ik besteld heb is ook erg goed.
Beste Victoria, wat een leuke review. Bedankt hiervoor en ook nog een mooie score. Als je nog vragen hebt over je bestelling dan horen we het graag. We zien je snel weer terug in onze webshop. M.V.G. Team Dutch-headshop.
Pluspunten
Snelle reactie op whatsapp
VerbeterpuntenMelden wanneer het pakket is bezorgd
Beste Jip, bedankt voor je review. Dit stellen we erg op prijs. Ik zie dat er een verbeterpunt ligt op grond van de verzendbevestigingen. Wellicht (wat best vaak gebeurd) zijn de automatische mails in de SPAM box terecht gekomen? In principe krijg je bij Dutch HeadShop altijd een order - betaal en verzendbevestiging. Hierin zit altijd een tracking vermeld. Hierdoor kan je precies zien wanneer je pakket wordt geleverd. We horen het graag van je, daar waar we je nog beter mee kunnen helpen. M.V.G. Team Dutch-headshop.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Voor mij is duidelijk dat ik mijn bestellingen voortaan bij Dutch Headshop doe door de positive ervaringen.
VerbeterpuntenIk heb tot nu toe nog nooit een klacht gehad dus geen top voor een verbeterpunt.
Beste Dirk, wat een leuke recensie. Erg dankbaar. Als je nog vragen hebt over de plantenvoeding laat het ons weten. Onze customer service staat je graag tot dienst. M.V.G. Team Dutch-headshop.
Pluspunten
Echt goed BV. Delivery 15 uur . Beste !!!!
Beste Danill, bedankt voor je review. Mooie score ook! Erg blij mee. Als je nog vragen hebt over je bestelling laat het ons gerust weten. We wensen je veel plezier en hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze webshop. M.V.G. Team Dutch-headshop.
Beste Rianne, bedankt voor je recensie. Deze waarderen we enorm. We zien dat we nog wat kunnen verbeteren. Hopelijk is de CBD olie goed bevallen. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. We staan je graag te woord. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. M.V.G. Team Dutch-headshop.
Pluspunten
Duidelijke produktinformatie, snelle levering, goede kwaliteit en communicatie
Verbeterpuntenniet gefeminiseerde zaden gaan verkopen ! Kan ik zelf spelen met bestuiving van soorten van mijn voorkeur
Beste Pim, bedankt voor je review. Deze waarderen we enorm. Goed om te horen dat onze site je goed bevalt. Bedankt voor de tip, wij denken graag mee met onze klanten. Leuk straks voor het nieuwe seizoen om hier onderzoek in te doen. Als je nog vragen hebt over je bestelling, dan horen wij het graag. M.V.G. Team Dutch-headshop.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk