Pluspunten

Snelle levering duidelijke communicatie en prima prijzen

geen

Pluspunten

Snelle levering met altijd iets extra's. Kom zeker terug

Pluspunten

Goede kwaliteit zaden en duidelijke beschrijving er van en supersnelle levering

Geen verbeter punten. Ben erg tevreden.

Pluspunten

positieve punten zijn , altijd goede producten en hele snelle levering en leuke mails over aanbiedingen en nieuwe producten

geen

Pluspunten

Na een kapotte bestelling te hebben ontvangen een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen! Perfecte shop en super klant vriendelijk!!

Pluspunten

Goede bezorging. Had het product een dag na bestelling in huis. Ik ben ook erg blij met m'n nieuwe vaporizer.

Pluspunten

zeer snelle levering Ben erg tevreden. Sending was van goede kwaliteit.

Betere fotos

Pluspunten

goede kwaliteit en assortement en altijd correcte versturing .

Pluspunten

Pluspunten

Goed hoor kwam snel binnen goed verpakt ga de deur niet meer uit voor me w spullen

Pluspunten

duidelijke uitleg en snel antwoord en advies bij vragen

Pluspunten

Bestelling altijd op tijd, netjes geleverd en een ruim aanbod. Met de producten zelf heb ik goede ervaring en beveel deze daarom ook aan aan andere.

Pluspunten

Betrouwbaar en goede service met snelle en correcte levering

Pluspunten

eerlijke prijzen en snelle service

Pluspunten

goede producten, snelle levering, goede/snelle/duidelijke klantenservice, duidelijke uitleg bij het product.

Dutch headshop logo, je kunt nooit genoeg kwijt over een product

Pluspunten

Snelle en complete levering.

De mogelijkheid hebben om direct bij afhaal punt te laten bezorgen zou heel fijn zijn maar is geen klacht.

Pluspunten

Alles keurig vermeld en gemeld wanneer het wordt geleverd

Pluspunten

Snelle levering erg tevreden

Pluspunten

Zeer goede service, handig direct antwoorden te krijgen en hulp via de chat functie! Ook zeer correcte levering.

Geen.

Pluspunten

- Snelle levering - klantvriendelijk, je wordt geholpen met je vragen - je ontvangt wat je besteld en dat kun je niet van alle sites zeggen. - eerlijk en betrouwbare site * ik gebruik cbd olie voor mijn S.L.E. een reumatische aandiening. 2,5 jaar geleden gewoon met alle medicijnen gestopt omdat ik veel moe was en altijd onder de blauwe plekjen zat door medicijn bijwerkingen. Sinds dien gebruik ik CBD olie voel me stukken beter. Mijn ontstekingen zijn rustig en is niet actief. Ik raad echt ieder mens aan om het eens te proberen.

Ik bestel altijd CBD olie en zou fijn zijn dat in de toekomst cbd olie in een ander soort flesje zitten. Vind het nu soms wat moeilijk om de juiste hoeveelheid te druppelen. Misschien is daar iets voor te bedenken.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk