Pluspunten

Snelle en nette levering, duidelijke uitleg over de producten.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Super goede klantenservice werd gelijk geholpen en er wordt niet moeilijk gedaan om iets opnieuw te sturen als er iets mis is gegaan.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Goed snel bezorgd, ook nog eens een test sample van een ander product.

Pluspunten

très rapide et bonne qualité

Pluspunten

Snel en corect

Pluspunten

Tijdige en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel aangekomen

1 van de 5 zaadjes was 2 keer kleiner dan de rest

Pluspunten

Gewoon goede service, door vakantie aanbieding gemist, toch nog gekregen. Compliment aan Bianca.

Pluspunten

Duidelijk.snelle levering en bij vragen makelijk contact en ook snel reaktie terug.kan alleen maar zeggen TOP

Zou het zo niet kunnen bedenken.tja gratis goodies zijn altijd welkom hahaha maar nee

Pluspunten

Snelle en goed verpakte levering.

Het product was maar houdbaar tot 06/2018 en is eind 06/2018 geleverd. Dat vind ik teveel op het randje. Edit 04-07-2018: Naar aanleiding van mijn review ben ik benaderd door Dutch Headshop en hebben zij mij aangeboden om een vervangend product te leveren met een betere houdbaarheidsdatum. Erg goed van ze!

Pluspunten

Na een gefaalde aflevering ondanks track & trace van een bestelling van mij, was ik een beetje teleurgesteld en gaf hier een beetje te snel een erg negatieve beoordeling. MAAR de dag na die beoordeling kwam iemand van Post.nl even informeren over het pakketje en heeft nog bij enkele buren aangebeld of het niet per abuis daar was afgeleverd, zonder resultaat. De dag na dat bezoekje kreeg ik van Dutch Headshop alsnog de bestelde artikelen, bezorgd door een andere bezorgdienst. dus TOP afgehandeld. Ik ben weer een tevreden klant. De overlast is beperkt gebleven tot een goede week vertraging, wat begrijpelijk is, en ik ben heel vriendelijk behandeld door de klantenservice.

Geen! Mijn eerste ervaring met klantenservice is uitermate goed verlopen!

Pluspunten

Erg snelle levering. Kwaliteit producten.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke info, goede kwaliteit

Ik zou een track&trace nummer krijgen, maar heb die niet gekregen. Klein aandachtspuntje, maakt mij niet heel veel uit, wordt toch snel bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering ook naar het buitenland.

Pluspunten

Snelle verbinding.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk besteld Snel geleverd!

Pluspunten

Zeer snelle levertijd veel keuze

Kan ik nog niks over zeggen heb nog maar een bestelling gedaan

Pluspunten

Snelle levering. Prima klantenservice! Prijs/kwaliteit verhouding is oke.

Kwaliteit wietzaden zou wellicht iets beter kunnen. Ik had een "mongooltje" van mijn 3 zaadjes maar dat kan ook pech zijn. Werd trouwens snel en goed geholpen door klantenservice met een nieuw zaadje. Dus prima opgelost.

Pluspunten

Keurige verpakking. Niet herkenbaar en zeeeeer snel. Prima ook de service uit het verleden

Zou het niet weten.

De Trompet 1715