3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een mail verzonden met een vraag over een product welke niet meer verkocht wordt. Ik heb hierop echter geen antwoord terug ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en alle zaadjes zijn opgekomen

Pluspunten

snelle verzending en na problemen tot een tevreden oplossing gekomen top

plezierige respons van klantenservice en we zijn tot een goed oplossing gekomen.

Pluspunten

Snel en goed geholpen verzonden en goede kwaliteit van produkten.

Pluspunten

Snel pakketjes thuis, altijd de volgende dag als het product in voorraad is. Makkelijke en duidelijke website als je iets wilt bestellen hoef je alleen het product in je winkelwagen te doen, wat gegevens invullen en af rekenen. Geen verplichte login is ook fijn. De website interface vind ik ook overzichtelijk en geordend eruit zien. De producten zijn bij mij nog nooit kapot of niet compleet aangekomen. Jullie verkopen goede producten Alle paddosets die ik bij jullie heb besteld deden het goed Ik hoef nooit af te vragen of een betaling gelukt is want Ik krijg altijd netjes een betaal bevestiging in me email. Als ik bel naar jullie klantenservice wordt ik altijd netjes en vriendelijk geholpen. Ja in 1 woord topbedrijf

Vorige keer heb ik geen track en trace gehad. Maar dat was achteraf ook geen probleem want ik ben via de klantenservice goed geholpen en die hebben acherhaald hoe laat ik wel me pakketje zou krijgen

Pluspunten

Snelle levering,service en klantvriendelijk plus kwaliteit

Pluspunten

super snelle service en super kwaliteit!!!

Pluspunten

Zéér positief. Zaadjes welke ik besteld had en niet wilde ontkiemen zijn kosteloos vervangen. Wel door een huismerk maar desalnietemin zeer tevreden met deze oplossing.

Pluspunten

Prima advies via chat Snelle bezorging, ook naar het buitenland. Goede producten

Pluspunten

dat ze een chatbox hebben vind ik een pluspunt zo heb je altijd contact met een medewerker . En we hadden het pakket de volgende dag in huis.

Pluspunten

Supersnelle levering en een leuk cadeau erbij super hoor

Pluspunten

Duidelijke site,snelle levering

Pluspunten

goede producten en snelle, netjes verpakte bezorging. Kortom het klopt van a tot z.

Pluspunten

*Snelle levering *Levering naar Duitsland *Veel betaal mogelijkheden *Alle bestelde zaadjes uitgekomen *Overzichtelijke site *Goede omschrijvingen *Netjes gecategoriseerd

*Geloof dat ik paypal niet als keuze had, maar dat weet ik niet meer zeker.

Pluspunten

Snelle levering Telefonisch gied geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Pluspunten

Super bedrijf snelle levering. Als je via de mail tips geeft over artikelen die je mist of prijs die ineens duurder is geworden dan passen zij dit aan binnen één dag en nemen je tips verder in overweging.

Pluspunten

groot assortiment

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk