Pluspunten

Super snelle en discrete levering! Super blij mee en zeker geen rommel!

Pluspunten

Goed bezig

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling.

De Huismerk zaden zijn tot op heden alle vijf nog niet gaan wortel schieten. Dit terwijl de zaden van the green house alle 5 op diezelfde manier van ontkiemen ( spongepads met bijbehorende bacto voeding in 1 liter spa blauw. Alle vijf duidelijk al een mini plantje beginnen te worden. Verder een top site en betrouwbaar!

Pluspunten

Goede productomschrijvingen en snelle verzending. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de producten en de prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Nee.

Pluspunten

Altijd goede info over verzending. Snelle verzending. En altijd een presentje in het pakketje! Bestel hier al jaren met veel plezier. Ook was ik een keer niet tevreden en heb het product mogen ruilen.

Pluspunten

Duidelijke website en supersnelle levering

Geen tips

Pluspunten

Snelle levering Goed ingepakt met nodige info

Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Superservice zeer prettig geholpen

Echt geen

Pluspunten

Eerste maal klant en voor de eerste maal dat ik iets bestel via het net en er geen problemen zijn. Het werd mooi op tijd geleverd en discreet verpakt. Ik had zaadjes van het huismerk besteld, het setje om te ontkiemen en de kaartjes voor in de pot waren een leuke extra. (Ik heb ze sinds gisteren in het ontkiem setje gedaan, nu wachten en hopen dat ze allen opgroeien tot mooie planten.) Ook had ik een chatgesprek met de customer service met wat vragen. Hier kreeg ik meteen te horen dat indien mijn bestelling niet zou aankomen na een 10 tal dagen (via reguliere post enveloppe) ik gerust even mocht contact opnemen en we zeker een oplossing zouden vinden. Verder kreeg ik op een fijne enthousiaste manier antwoord op mijn vragen en nog een aantal nuttige tips voor een beginner als ik.

Pluspunten

Super bedrijf eerst telefonisch contact gehad te hebben en samen tot een goed keuze gekomen. Daarna besteld erg snel geleverd

Niks op aan te merken

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Super quick shipment, high quality product

Pluspunten

Prima bedrijf, alles goed verzorgd.

Pluspunten

Beloftes 100 procent nagekomem!! Geen porto kosten!! Prima

Geen aanmerkingen!! Houden zo!

Pluspunten

Goede website , overzichtelijk

Pluspunten

Duidelijke website Breed assortiment Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Snellere levering.

Pluspunten

snelle levering .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijk site alles op voorraad snelle levering goede service bij problemen

geen

Pluspunten

Veel keuze. Alles duidelijk aangegeven. Snelle levering

Pluspunten

goed geregeld en snele service

geen

De Trompet 1715