Goede service, snelle levering, mooie producten, handige website

De titel zegt het meeste. W.b.t. de website die is erg overzichtelijk en duidelijk, daar staat ook genoeg informatie op over de producten en hoe er mee om te gaan. Mega uitgebreid en super duidelijk. Dat is wat je wilt als je met deze producten aan de slag gaat.

I ordered a pack of raw with bank transfer. They were really specific about the payment method and help me a lot cause was really easy to understand. The pack I order on Thursday arrived at home on the next Monday, and I made it from Italy.

Overzichtelijk, prima service

Snelle levering en goed product

Goede service en begeleiding! Kickse produkten.

Ik vind het supertof dat je na de bestelling ook stap voor stap begeleid wordt... wat kan er dan nog mis gaan? Ik heb al vaker in het verleden iets besteld en de service is altijd top... Snelle levering ook. Bedankt hiervoor. Ik kan niet wachten totdat mijn sprirituele reis weer eens kan beginnen!!! Jullie maken het mogelijk.

Ik ben klaar voor de zomer prachtig zaad snel geleverd

Ik heb er vertrouwen in dat ze mooi gaan groeien. En super snel geleverd vooral ik heb er zin in . Ik heb nu voor de tweede keer bij jullie besteld ik word er blij van foto's volgen nog als ze verder zijn

Alles ok en zeer snel geleverd top

Zeer giede en snelle survice

Zeer goede en snelle survice Ook toen ik mijn huis nummer was vergeten waren ze erg snel met mailen zodat ik mijn huis nummer terug kon sturen on vervolgens mijn pakket nog snel te verzenden

Uitsluitend

Snelle en verzorgde levering

Snel en vlug geleverd

Snelle service en top quality!

Goede kwaliteit zaden en mooie duidelijke uitleg! Al ruim 40 jaar self-sufficient outdoor raggamuffin! Deze webshop tot nu toe nog steeds de beste in quality service en snelheid!!! Aanrader!!!

Topservice

Mijn bestelling was de volgende dag al bezorgd, helaas was deze bij de bezorging kapot gegaan. Klantenservice gemaild en dezelfde dag nog hadden ze een nieuwe verzonden. Kan niets anders zeggen dan 'wat een topservice', ga zo door.

De bestelling was vlug geleverd

Spijtig dat ze geen kratom naar België versturen vanwege de wetgeving.

Snel goed en communicatie verliep prima

prima geregeld

alles helemaal okay

Top Service, schnelle Lieferung, super Ware

Top Service, schnelle Lieferung, super Ware

Goede en snelle levering

Ik heb zaadjes besteld waren goed, maar ook de levering was snel. Heb ook keer zaadjes gehad die het niet deden kreeg gelijk nieuwe opgestuurd gratis zonder enig enkel probleem

Hele snelle levering, goeie prijs en top spullen. Heb al diverse kennissen doorverwezen! Een aanrader!

Super makkelijk bestel proces. Top kwaliteit product.

Erg goed

Goede producten.

Guter Service und übersichtliche Homepage

Die Bestellung verlief sehr schnell und reibungslos. Nach 1 Woche traf die Lieferung bei mir zu Hause ein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Verhältnismäßig schnell. Sehr zuverlässig. Gute qualität. Immer wieder gerne.

Bisher hatte ich keinen Anlaß zur Beanstandung. War alles immer top.

Top Service, Top Beratung

Sehr sehr zufrieden, wenn jetzt noch die Samen wie beschrieben aufgehen, dann haben sie einen weiteren sehr zufriedenen Kunden gewonnen der auch weiter empfiehlt

Goede snelle levering en uitstekende tips

Goede snelle levering en uitstekende tips

Als beginner kan ik dit aanraden

Duidelijke instructies , snelle levering. Ik heb echt een goeie ervaring met dit pakket. Eerste zaadje ontkiemt en er heeft zich een dikke wortel gevormd in de ontkiemfase. Ik ben tevreden en het is leuk om te zien hoe je plantje groeit. Ook handig om direct de potgrond en zak te hebben. Ik ben benieuwd naar de verdere fase. En om de voedingstabletten toe te dienen. Als beginner kan ik dit pakket zeker aanraden.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.