snelle levering,goed verpakt,een aanrader.

goede info en prima levering

Goede service.

Eenvoudig, snel, goed verzorgd. Prima!

Altijd snel en juist bezorgd

Altijd snel en juist bezorgd en goede kwaliteit producten

Unkompliziert und schnelle Lieferung

Alles in allem, bestens.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed als omschreven

Complete ontkiem kit ontvangen en alle info die een amateur nodig heeft en ook nog super snel

Bezorging direct na 1 dag

Ruime keuze in artikelen Bezorging binnen 1 dag. Betaalbaar

Amazing service

Fast delivery and fair price, highly recommended!

Snelle levering... tot nu toe altijd prijs aan het eind :)

Niks op aan te merken

Alles netjes geleverd en in orde.

Heel fijn.

Ik had zondag een bestelling gedaan en de volgende dag had ik het al in huis. Dus mijn ervaring is in één woord geweldig. Ik ben heel blij met Dutch Headshop.

Snelle levering, goed verpakt, groot assortiment.

Toppie

Zoals altijd, snel en correct

!!!

Najbolji ste

Produits conformes à la description, produits au top.

Tout été parfait.

Supersnel en goed geholpen

Via de chat direct bij goede artikel, bestelling was makkelijk en snel

Alles sehr gut

Keine Beanstandungen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top Bedrijf

Top Bedrijf

Helemaal goed!

De bestelling was snel binnen en via de mail een link gekregen met hoe je de zaadjes het best kan ontkiemen Een handleiding dus wat ik zelf erg fijn vind. Nu een paar dagen verder begint al een zaadje worteltjes te maken, de andere twee laat ik op een andere manier ontkiemen en daarvan stond er ook bij dat dat wat langer duurde. Ik ben heel erg benieuwd hoe de rest van de groei gaat maar tot nu toe ben ik blij met hoe het gaat en met de bestelling en de handleiding!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Alles naar tevredenheid

Ik heb mijn bestelling vlot ontvangen. Ook goede instructies. Ben benieuwd naar de oogst..

De dag na me bestelling was het pakketje er al. En de dag erna de rest van me bestelling (dat kwam omdat het niet voorradig was) echt top service en super levering tot de volgende keer.

Snel geleverd en goede producten.

De bestelde producten na 1 werkdag al in huis. Goede verpakking en de bestelde producten zijn naar wens. Ook de webshop is uitstekend met veel informatie en tips voor de beginner.

Redelijk geprijsd, correcte levering

Correct bedrijf.

top!!

snelle levering, alles is goed verpakt en top producten

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.