Ruim assortiment en snelle levering

Bij hun ruime assortiment komt ook nog is een keer een duidelijke en uitgebreide uitleg per product. Praktisch alles is hier te vinden voor de doorsnee ruimdenkende en psychonouten!

Goeie service mooie spullen!

Veel besteld nooit klachten..

Snelle en correcte levering, snel in beantwoorden op mail.. Prima website, duidelijk en overzichtelijk

Altijd goede communicatie, alles netjes en optijd geleverd.

Prima.

Altijd goed

Ik bestel al jaren bij Headshop en het gaat altijd goed. Snel en goede producten.

Zeer tevreden.

Goede service.

Top service!

Ik had een foutje met mijn bestelling gemaakt. Supersnelle reactie bij het mailen en ik werd zeer goed geholpen!

Besteld en supersnel geleverd. Kwaliteit en hoe het ingepakt is is uitstekend.

Goede ervaring

Discreet en snelle levering

Well presented site

But haven't tried yet the products,waiting them to arrive

Top producten

Makkelijk om de juiste spullen te vinden, fijne prijs en de levering is enorm snel

goede kwaliteit, snelle levering

Heel tevreden van de service

Top service, altijd alles op voorraad. Super producten!

Vandaag besteld morgen aan huis geleverd.

Vlotte service binnen de 24h bestelling geplaatst en geleverd. Wat wil een mens nog meer hebben.

Betrouwbaar en kwaliteit

Alleen naar goeie ervaringen Pakje werd snel geleverd, de volgende dag al

mooie webshop

overzichtelijke webshop, discrete levering en alles wat je nodig als kweker

Snelle levering en goede uitleg over hey groeien van de planten

der Service und versand ist gut

leider geht ihr mit eurer Beurteilung auf die Nerven

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne shop

Prima service, zijn niet alleen aan het verkopen maar denken mee tot je het product thuis hebt, duidelijke en prettige communicatie.

Großes Sortiment und guten Service

Ich war auf der Suche nach verschiedenen Kartom Produkten und hab mich hier auch durchprobiert. Es hat meistens ca 1 ne Woche gedauert bis die Produkte ankamen, außer dieses Mal, da hatte ich es schon nach 2 Tagen in der Hand. Der Service war sehr zuverlässig und freundlich. JEDOCH haben keine der Kartom Extrakte wirklich gewirkt ( außer jetpackkratom enhanced leaf und kratom Harz)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit prijs is dit een aanrader vlug geleverd.

Ik ben als klant heel tevreden ook topkwaliteit.

Scherpe prijzen en goed advies

Bij vragen krijg je altijd antwoord met daarbij goed advies. De prijzen zijn scherp met snelle en keurige verzending. Ik zal hier zeker vaker mijn spullen bestellen!

Goede levering

Makkelijk bestellen via de site.genoeg keuze en netjes geleverd.

Felt a bit scammed and lied to

I ordered the Mad Honey , i received it really fast, thank you for that, but the effects are not there. I ate the whole jar slowly but nothing happened. The honey is good, but its not real mad honey. Its just ultra overlypriced honey. I dont think i will come back to buy anything else . Sorry!

Slaap lekker

Pijn? Welke pijn! Zoek en als je wil zal je vinden!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.