Snelle levering goede informatie, goede producten, ik ben blij.

Beste prijs en snel geleverd

Levering is gelijk de volgende dag bezorgt.

Goede snelle service

Goede en snelle service

super

Duidelijke site Bestelling snel geleverd Goed verpakt , met duidelijke beschrijving van het product en hoe te gebruiken Na de hand nog een extra mailtje gekregen met wat tekst en uitleg

snelle levering en veel keus

Zaterdagavond besteld en maandag in huis, waar vindt je dat nog

Uitstekende service

Post nl stuurde dat mijn pakketje was afgegeven. Niet dus Contact gehad met dutchhead shop en stuurde me kosteloos een nieuw pakket Tip laat het bezorgen bij een post nl punt zodat je het zeker krijgt

Goede shop

Ik heb zaadjes besteld en nieuwe voeding en het pakje werdt lekker vlot geleverd.En nu maar waxhten tot ze gaan groeien en bloeien.

Fantastic

Veloci ,puntuali,ottimi prodotti

Goede produkten en snelle levering

Goede service en snelle levering. Prima zaadjes. De capsule maker is goed, en een stuk goedkoper dan op andere sites, terwijl het hetzelfde apparaat is.

GEWOON TOP

Zoooo snel, binnen zowat 1 uur al verzendbevstiging. Nergens zo snel.

Prettig geregeld en oprijd bezorgd!

Everything as expected, no issues or fuss.

Keep up the good work!

Einwandfreier Service

Bestellung und Lieferung funktioniert unkompliziert und schnell. Keinerlei Einwände

Top geleverd!

Netjes geleverd,start om te beginnen.

Pas livré à domicile

Commande non livrée à mon adresse mais dans un point relais colis. Je ne peut pas me déplacer pour récupérer ma commande, retour à l'envoyeur... j'attend un nouvel envoi a domicile, ou un remboursement total.

Ik ben erg goed te spreken over dutch headshop

Zeer snelle levering en de producten zijn van excellente kwaliteit. Aanrader! Ga hier sowieso opnieuw bestellen.

Vliegensvlug

Vliegensvlugge levering en alles perfect ingepakt. En van het extra geschenkje waren we aangenaam verrast

Het is de perfecte shop

Net als altijd goed en snel bezorgd

Juste parfait

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.