Complete Smartshop ervaring

Hier kan ik alles vinden wat je in een Smartshop verwacht te kunnen kopen. Er wordt veel informatie en advies gegeven. Is iets illegaal is waar je woont dan kun je dat ook niet bestellen. Overzichtelijk, goed betaalbaar en supernette en snelle levering.

honing besteld en was snel geleverd

goede service

wat ik nodig heb

heldere instructies

Goede producten en een fijne klantenservice!

Altijd goede producten ontvangen, vriendelijke klantenservice en een snelle levering! Kortom, sowieso een aanrader. Bedankt, R

Topservice

Topservice

Mooie producten en snelle levering

Goede service en snelle levering, mooie prijs.

Zeer snel geleverd

Hele goede service ook na verkoop. Goede producten.

Hele goede service, goede producten, ook als er problemen zijn met bestelling, krijg je terug een nieuwe bestelling. Geven altijd antwoord, proberen te helpen.

Vlotte verwerking goede service

Even vertraging met levering maar snel opgelost en prima communicatie

almost good

bad seeds delivered, nobody replies. instead you get an assload of spam from this headshop. price level for fertilizer sig above average. why did i order here?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer snel geleverd, en grote assortiment.

Easy besteld, snel geleverd, goed verpakt (weinig verzendafval) thnxs!

Gewoon blijven bestellen bij de DHS, goed betrouwbaar bedrijf! Wanneer is het honderd jarig jubileum?

Topper

Correcte en vlugge afhandeling en verzending evenals discreet. Om het nog niet te hebben over hulp en uitleg op de site. Een aanrader

Top zufrieden

Funktioniert perfekt, noch nie schlechte Erfahrungen gemacht

Vandaag bestellen morgen in huis prima

Zeer tevreden klant, altijd snelle levering van bestelling, ga zo door

Tot nu toe tevreden .

Zaden besteld en zijn netjes aangekomen. Ik hoop dat alle zaden uitkomen maar daar heb ik wel vertrouwen in. Genoeg keuze uit zaden en dergelijke producten.

Superrr goede service

Ik heb nu verschillende keren micro dosering gekocht en dit helpt me om meer focus te krijgen en te houden. Snel besteld is snel in huis.

Super lekkere kruiden

To gewoon

netjes verpakt, duidelijke beschrijving, verzorgd

Super snel, laser snel, ogen dicht, pakketje binnen

Weet je hoe vervelend het is dat als bijvoorbeeld je c-tipjes op zijn je normaliter echt lang moet wachten? Bij DHS elke keer als ik bestel krijg ik het de volgende ochtend binnen. Ookal bestel ik in de avond. Volgens mij slapen deze gasten niet dus let goed op elkaar. Maar love voor de snelle bezorging altijd. Prijzen gaan wel gek omhoog maarja, wat niet heh

Goed geholpen

Duidelijk en snel

Altijd tevreden over DHS. Duidelijke webpagina’s en omschrijvingen. Super snelle levering. Groot productaanbod. Wat wil je nou nog meer?!

Super snel

Bestelling super snel binnen (in de avond besteld en volgende ochtend in huis). De thee is heerlijk, de katten vinden het lekker en verder moeten we nog kijken hoe het gaat.

Product is precies zoals omschreven, goede prijs, levering met tracking, snel en op tijd

Zou hier zeker terug kopen

Alles wunderbarst

Ich bin sehr zufrieden, gute Ware, schneller Lieferung - besser gehts nicht

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.