Compleet en duidelijk

Snelle levering en duidelijke instructies

Goede informatie snelle goed verpakte levering.

De informatie over de producten en hoe te gebruiken hoef je niet naar te zoeken. De informatie is duidelijk en meer dan voldoende. De zending kwam heel snel, en super netjes verpakt. Dikke aanrader!

Je krijgt wat je vraagt.

Diverse bestellingen gedaan en tot nu toe is alles in goede orde ontvangen. En tevens veel goed uitleg kunnen vinden op de site. Zeer tevredenheid over.

Everything as expected

Products, availability, prices and delivery as expected.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel verzonden prima kwaliteit.

Goede ervaring, duidelijke omschrijving en adviezen. Grote keuze.

very good, only the delivery took a while

The package arrived late but otherwise I'm satisfied because I was provided with instructions and help for germination

Nog niet ingebruikname

Nog niet gebruikt gebruiksaanwijzingen zijn niet zo helder beschreven er zijn nog vraagtekens

Perfecte afhandeling

Goede ervaringen

Al jaren een betrouwbare winkel

prima. Correct, snel betrouwbaart

top

Alles is zoals het stond aangeschreven, netjes verpakt en snelle levering. Ik ben altijd erg tevreden!

Professionals in hun vakgebied

Het team heeft de bestelling zeer serieus benaderd, het pakket is zeer snel aangekomen en de verpakking waarin de producten zijn verpakt is verzegeld, waardoor bederf van de producten wordt voorkomen Daarnaast is er een zeer grote keuze aan producten en zijn de prijzen de laagste die maar kunnen zijn, als je dit leest, dan weet je dat je hier aan het juiste adres bent, verspil geen tijd aan anderen, de beste producten zijn alleen hier. Bedankt,Dutch Headshop .

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Zoals altijd top, perfect en niks op aan te merken.

Bestel al een aantal jaar bij jullie, en nooit geen gedoe gehad alles verloopt top en zsm. 1x pakket kwijtgeraakt door postnl en dat is ook direct netjes door jullie opgelost!

Goed snel discreet

Spul is altijd goed, snel geleverd en zeer discreet verpakt.

super !!

kwaliteit top webshop top verzending top

Schnell geliefert und super Qualität

Alles bisher toll funktioniert!Sehr gut!

Duidelijk, eenvoudig, goed

Ik kreeg een mail dat m’n pakketje bezorgd was, maar had nog niets gekregen. Na contact bleek dit de schuld van post nl, dag later kwam t pakketje als nog.

Ben niet meer zo angstig.

Dankzij de sleepwel spray, ben ik rustiger. Ik heb ze ook besteld om rustiger te worden en niet om te kunnen slapen. Maar ben er zeer tevreden over.

Snelle levering.goede communicatie

Zeer snelle levering!

Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Kwaliteit van het product was top

Alles klopt

Snelle levering perfecte service

Prima producten

Ik bestel 1x per jaar wat weed zaadjes ,voor eigen gebruik en daar is een hoop variatie in , leuk om mee te kweken en kijken wat er uit komt .

Uitstekende kwaliteit en service voor magic truffels, de perfecte keuze.

DUTCH headshop is mijn go-to bestemming voor magic truffels vanwege hun consistente kwaliteit en uitstekende klantenservice. Bij elke bestelling ben ik onder de indruk van de snelle levering en discrete verpakking. De truffels zelf zijn altijd vers en potent, waardoor mijn ervaringen met psychedelische reizen altijd betrouwbaar en bevredigend zijn geweest. Het assortiment is ook indrukwekkend, met verschillende soorten truffels om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke effecten. De website van Dutch-headshop is gemakkelijk te navigeren en biedt gedetailleerde informatie over elk product, waardoor het winkelen een naadloze ervaring is. Over het algemeen kan ik Dutch-headshop ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige magic truffels en een betrouwbare service voor hun psychedelische behoeften.

Ik. Ben. Tevreden. Over. De. Kwaliteit'. Van. Jullie. Produkten

Geachte. Heer. Mijnheer. Mevrouw. Ik. Ben. Heel. Tevreden. Over. Mijn. Aankoop en. De. Snelle. Levering

Goede...

Goede, snelle en correcte afhandeling.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.