Preisleistungsverhältniss ist gut

Günstig,Gut und sehr schneller Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles is goed, snel en netjes aangekomen.

Snel verstuurd , deceptie na ontvangst

Kanna besteld , snel ontvangen, netjes verpakt alleen de Kanna doet helemaal niets niets niets. Jammer !!

Snel en accuraat

Greased lightning

Ordered at 22:00 delivered in Belgium the next day. Less then 24 hours. Nobody does it better.

Schnell und Zuverlässig

Bin sehr zufrieden. Bestellung ist innerhalb kürzester Zeit angekommen. Alles Top.

All the best!

Gute Ware und schnelle Lieferung. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Service client au top. Expédition beaucoup moins.

Produit à presque 300 euros, électronique et fragile. Pas un papier bulle ou craft. Pas la moindre protection… et beaucoup de place dans le carton pour bouger dans tout le sens Service client parfait par contre

Grandioos

Het was supersnel binnen

Erg mooie ervaringen gehad met deze truffels. Heel spiritueel. Wel kwamen ze met lucht in het zakje binnen. Ik merkte daardoor wel dat de truffels minder sterk waren. Maar al met al een hele goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Goede levering en informatievoorziening

Wat een leuke en volledige webshop!

Toppie!

Snelle verzending en goede producten

Bij dit bedrijf kan je bijna voor àlles terecht.

En dan bedoel ik de dingen waar je de wereld en jezelf op een andere manier kan ontdekken. Gewoon loskomen van het stramien waar de maatschappij ons in heeft gestopt. Maak je geest vrij en shop in deze online winkel om je innerlijke zelf te ontdekken en deze verder te ontwikkelen.

Ik kreeg alles goed en snel geleverd. Thanks

Top gewoon

Alles verliep super vlot! Besteld, betaald en dag erna geleverd in België al! Dank je wel!

Smooth...

My first time ordering here was easy and smooth...

onberispelijke service

Ik had de ervaring ontevreden te zijn met een bij dutch headshop (DH) bestelde vaporizer. Het bleek mijn ding niet te zijn en bovendien ontbrak de kabel om het toestel op te laten. Dit was niet de schuld van DH maar wel van de Duitse fabrikant, aangezien de verzegeling van de verpakking intact was. Hoe dan ook: na terugzending werd prompt het betaalde bedrag ( ong. 250 €) geretourneerd. En dat is geen evidentie, want in 2023 had ik een rotervaring na een aankoop met een veel hogere kostprijs die ik op een andere webshop (dan DH) besteld en betaald had. De bestelde zaken werden namelijk nooit geleverd, ook niet na herhaalde klachten van mijn kant. Ik schakelde zelfs een controledienst voor e-commerce in die mijn klacht zouden ondersteunen, maar zonder resultaat. 7 maand geleden en geld kwijt, maar... DH is anders en beter!

Fijne producten en snel bezorgd.

Ook nog de goedkoopste van de verschillende websites

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk en snel bezorgen

Super Ware, schnell, zuverlässig und kulant

Ich bin seit Jahren sehr zufriedener Dutch Kunde. Sehr schnelle Lieferung und wenn es ein Problem gibt, bekommt man sofort Hilfe.

snelle service en top kwaliteit

snelle service en top kwaliteit

Snel en discreet

Super snel en discreet afgeleverd

Very good in all aspects

Good and detailed product information. Payment process and information emails about payment and orders and delivery were detailed. Fast delivery. all good :)

Prima shop

Voor info en producten is dit een prima adres. Snelle levering. Genoeg keuze. Mooi duidelijke site. Goede beschrijving van de producten.

Goede snelle service

Goed en snel geholpen zo als altijd

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.