hele goede en leuke webshop

ik ken het via via en had wat nodig dus ben hier online komen allesnis heel goed en wel enkel mis ik wel wat duidelijkere foto s of meerdere fotos of eventueel video over het producr dat verkocht ik heb namelijk 3 raw rollers besteld die uiteindelijk de verkeerde bleken te zijn ...

Erg goede zaadjes altijd en goede service

oh, cava.

Mijn jointroller was na drie weken al gebroken, dus had ik maar gelijk een nieuwe besteld, zonder veel poespas.

Top! zoals altijd.

Ik bestel hier al jaren. Letterlijk altijd tevreden. Goede info, snelle levering en service is ook goed.

Schnelle Lieferung, tolle Beratung

Ich bin sehr zufrieden. Das Auswählen meines Vapos fiel mir trotz keiner Vorkenntnisse durch die perfekten Beschreibungen sehr einfach. Da ich ihn aus medizinischen Zwecken verwenden werde habe ich ihn noch nicht ausreichend getestet. Das Rauchgefühl ist bis jetzt sehr angenehm.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en een goed product

Goede en snelle levering

Alles wat ik besteld heb was heel snel en zeer netjes verpakt binnen

Goede uitleg en vlug geleverd

Goede service, goed bereikbaar, betrouwbaar

Prima, ga zo door

Timely shipping and quality products

I ordered some items on an afternoon, and the next day at around 9-10 post nl was at my door. Nice shopping experience too, recommended!

Gute Service, Toppreis, sehr schnelle Kommunikation

Toppreis. Sehr schnelle kompetente Reaktion vom Service auf meine Emailanfrage und schnelle DHL-Lieferung. Kann ich nur empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en snelle bezorging

Altijd goed geen problemen

Nog nooit iets te laat . Altijd goed

Prima webshop

Koop hier al jaren, prima shop

Super gemakkelijk en snel

Prima en snel geregeld allemaal.

Snelle service, kwaliteit is goed.

Snelle bezorging, goede kwaliteit product!

Best bedrijf met top kwaliteit

Top kwaliteit en snel service. Ik ben echt tevreden. Ik hoft niet meer geld uit betalen coffeeshops

Top en snel geleverd

Snel en anoniem geleverd we zijn weer blij!

Eenvoudig bestelproces, snelle levering

Eenvoudig bestelproces, snelle levering

‘S avonds besteld, de dag erna geleverd. Super!

Topafwerking van m’n bestelling

Super snel

Binnen 24 uur bezorgd hoe dan!! En dat in December ♡♡♡

Correcte levering van de bestelling discreet verpakt en hele snelle levering

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.