Ik ben zeer tevreden over de service. Wat ik al besteld hebt om als pakketje te versturen, komt goed en vlug aan ( in Antwerpen). Grtjs Sandra

Slechte kwaliteit 6 zaadjes besteld 2 niet ontkiemt en 2 niet uitgekomen van de 6 zaadjes maar 2 kunnen planten

Snel geleverd en goede kwaliteit

Fast, easy, good packaging

My order was delivered quickly

Correct en snel

Als ik een vraag heb krijg ik heel snel een mail met antwoord. Mijn bestelling komt de dag nadien al toe. Alles netjes verpakt. Tevreden. Nu wordt het nog afwachten of de zaden goed ontkiemen.

Verrasend

Het lijkt wel of het magazijn achter de hoek ligt , s'avonds besteld en dag erna geleverd. Ben een zeer regelmatig online koper maar niemand haalt deze levertijden, komt hierbij dat de kwaliteit van de producten ook nog eens bij de betere is die je online kan vinden. Zoek niet langer , koop en geniet morgen .

great shop, everything is eyxpalined very well :)

Great, fast and accurate

Fijn bedrijf

Ik heb dit bedrijf als fijn ervaren, snelle communicatie en bezorging!

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles peasy und perfekt!

Gute Auswahl, einfache Bestellung und bezahlung. Schnelle Lieferung. Alles perfekt.

Positieve ervaring

De zaden ontkiemden allemaal tegelijk. Dit is niet de eerste keer dat ik bij deze winkel koop en ik heb altijd alleen maar positieve ervaringen.

Uitstekend & prima!

Heel gebruiksvriendelijke en mooie site, mooi aanbod aan producten!

Prima service.

Alles zeer correct , en geen overload aan mails, dat is aangenaam. Een aanrader.

Meer dan goed genoeg

Bestel .betaal .ontvang .ja roken dan .man

Prima toko

Producten zijn top en super snelle levering

Top producten

Good

No problems

Supersnelle levering

Super service

Goede producten & service

Goede producten & service

Heel goed.

Zeer vlot en heel goeie klantendienst.

Top snel geleverd

Helaas geen top, wel snel

Topservice

De info dat ik krijg van jullie ervaar ik als heel goed,zeer goede info en uitleg.

Fast delivery, great service

Definitely will order again!

De levering was in orde, snel en netjes bezorgd

Helaas viel het product (Utopia eigen huismerk) tegen. Echte visuals zijn afwezig gebleven. Ik nam 11g en en mijn vriend het volledige zakjes van 15g. Enkel de body-rush en lachkicks waren herkenbaar van eerdere truffelstrips. Gezichten in een film waren ietwat vaag, maar zeker niet dat we gewend zijn van truffels. Voor ons wel een tegenvaller, gezien we voor het eerst een soort hebben gekozen dat als sterkere truffel wordt gezien, maar Atlantis waren voor ons een stuk sterker. Iemand enig idee hoe dit kan? We hebben ons aan alle richtlijnen gehouden, 3 uur niets eten, fijne setting, trekken in theewater kouder dan 65 graden. Werkt normaal prima voor ons.

Goede en betrouwbare service!

Vlug geleverd!

Parfait

Parfait rien à dire … 10/10

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.