Goede spullen goede zaden komen 9vd10 keer gewoon uit en goede klantvriendelijkheid heel behulpzaam

Uitgebreid assortiment,snelle levering en goede prijs

Mama is bedlegerig en heeft daardoor vaak last van slijm, wat kan leiden tot een longontsteking. Een week geleden werd ze ziek, met symptomen als hoesten, geel slijm, lage zuurstofsaturatie en koorts. Dit was reden om antibiotica te overwegen, maar ik wilde nog even wachten, omdat ik geen groot voorstander ben van antibiotica. Toevallig waren we begonnen met Lions Mane, en ik merkte al na een paar dagen dat haar hoesten minder werd, ze minder klachten had, en zelfs dat het slijm verminderde. Of dit puur toeval is, weet ik niet, maar in het verleden hebben we gemerkt dat ziek zijn ernstigere gevolgen voor haar had. Ik heb ook gelezen dat Lions Mane ontstekingsremmende eigenschappen heeft, dus ik ben er zeker tevreden over.

Goede service!

Heel goed!

Topservice

Duidelijke site, snel geleverd

Nu een aantal malen besteld, bestellingen verlopen vlug en soepel.

Snelle levering en goede prijs voor de juiste producten.

Informationen, Versand, Zubehör prima

Lediglich die Qualität der Samen ist zu unterschiedlich. Es wurde nach Schilderung der Situation sofort Ersatz geliefert

Nette levering.

Was zeer snel geleverd en in perfecte staat

Super service en bezorging

Als ik je zeg ik had om 5uur s'ochtends besteld en de volgende dag had ik netjes al mijn spullen binnen!? Prachtig! En alles was in orde en van goede kwaliteit dus ik was zeer tevreden.

Nog nooit geen enkel probleem gehad bij dutch headshop

Gewoon snelle levering en altijd goede kwaliteit

Snelle levering, zaden zien er goed uit.

De zaden werden tot mijn verbazing zeer snel geleverd. Mooi verpakt en correcte aantallen. Over de kwaliteit van de zaden kan ik nog niets zeggen.

Goede shop en snelle levering van het bestelde product. Nu afwachten hoe mijn plantje zich gaat ontwikkelen. Ben benieuwd

supersnelle levering

Na bestelling werd sneller geleverd dan aangekondigd.

Top shop

Zeer snelle levering, anoniem verpakt , grote keuze

Sehr schnelle Lieferung nach Deutschland

Ich hatte Sonntag bestellt und Geld überwiesen, bereits am Mittwoch war alles geliefert. Sehr angenehm und sehr zu empfehlen.

Super snel

Mooi product. Knipper. Heel snel geleverd. Goede communicatie/update via mail over bezorging

Super snelle levering! Top werk!

Snel

Vlot , democratische prijzen

Prima, vlotte verzending en prettig contact n.a.v. vraag/feedback m.b.t. missende aanstekers

Prima webshop met leuke uitgebreide informatievoorziening, vlotte keurige verzending en prettig contact via WhatsApp (handig!) over een discrepantie tussen aanbod/bestelling en verkregen pakketje.

Bestelling is netjes op tijd aangekomen, bedankt.

Bestelling is netjes op tijd aangekomen, bedankt.

Vaporizer werkt goed ben tevreden

Was snel geleverd

Vriendelijk geholpen

Ik had wat vertraging met de levering en vervolgens werd er een ander product geleverd. Dat kan gebeuren. Ik ben vervolgens erg klantvriendelijk geholpen en heb de juiste producten vlot toegezonden gekregen.

Duidelijk, eerlijk en correct

Een superleuke ervaring

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.