Ik ben altijd tevreden over jullie producten

Snel verzending en precies gekocht wat er stond beschreven

Kwaliteit

Op tijd en kwaliteit.

Exllent

Un 10/10 ++++++

Servicegericht, klantvriendelijk en duidelijk!!!

Goed!!!

Tevreden

Snel en zonder fouten

Paket was er voldoende dag.

goed en nel

Goede begeleiding

Goed en duidelijk

Snel geleverd en mooi verpakt!

Goede levering

Goede levering met alles wat geplant. Goede kwaliteit

schnell und zuverlässig wie immer

super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelde zaadjes zijn snel geleverd. Eerste worteltje spruit er al uit. Als er nu nog iets fout gaat is dat mijn schuld!

Snel en compleet

Snelste webshop die ik ken. Al regelmatig besteld en telkens verbaasd over hoe snel het al bezorgd wordt! Ook groot assortiment tegen prima prijzen en daarnaast ook veel info op de site over van allerlei onderwerpen en artikelen! Zeker bezoekje waard!

Altijd fijne ervaring

Ik bestel al 3 jaar hier. Altijd netjes en snel verzonden. Betaalbaar. Zeer netjes en goed verpakt! Voor mij geen andere webwinkel hoor.

Einfach Top

Bisher kam alles immer super schnell, und die Quaität war immer top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon een goede, faire webshop!

Koop al jaren met plezier mn zaadjes hier!

Hat alles wunderbar funktioniert

Kann nicht meckern. Zahlung mit Vorauskasse und am nächsten Tag mit PostNL verschickt. Ich kaufe ich immer wieder gerne.

Duidelijk

Overzichtelijke website, gemakjelijk om te bestellen, snelle levering

Genoeg info en snelle levering

Sinds de aanschaf lekker bezig

Lekker makkelijk en topproducten!

Toppie!

Efficient maar mocht iets meer uitleg bij.

Steeds snelle levering, maar als het over genotsmiddelen gaat mag er toch een uitleg bij ivm het gebruik, zonder dat je terug online moet gaan om het op te zoeken.

Snel verzonden, fijne website en top product Heel tevreden, bedankt!!

Zeer betrouwbaar !!!

Zelf bestel ik hier al jaren. Nog nooit een probleem gehad. Ruim aanbod en keuze uit verschillende producten en regelmatig nieuwe producten. Zeer goede klantendienst (snelle reactie) voor al uw vragen en zeer snelle levering ook. Eerlijke prijs. Kortweg, geweldige online shop !!!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.