Goede service en producten

Er is veel aanbod en van goede kwaliteit. Ook de service is correct

An easy and cheap place to make shop

An easy and cheap place to make shop. Everything went well...

Blubb blubb blubb

Wenig

Perfekte Leistung

Ich hatte bedenken mit der Lieferung. Es wurde aber alles perfekt gelöst. Meine Sendung kam wie versprochen fristgemäß an.

Top shop

Lekker overzichtelijk Mooie prijzen En super snelle levertijd Zeer tevreden

Twijfelachtig

Verpakkings eenheden beter omschrijven, niet een stuks als een Verpakking van 3 st omschrijven. Ik bestel nl 3 st flesje en krijg er 9. Duidelijk aangeven uit hoeveel stuks eenheden een st verpakking bestaat.

Besser geht nicht

Superfreundlicher und hilfsbereiter Support, blitzschnelle Lieferung. Ware ging wenige Stunden nach Bestellung und Bezahlung per Echtzeitüberweisung raus. Top.

Gerne wieder

Echt super

Der Versand war einfach der Hammer .. Super schnell und unkompliziert. Samen wie beschrieben

Veel keuze op de website, uitgebreide uitleg per product. Zeer snel en discreet geleverd. Ze doen alles goed wat je wilt van een webshop, en meer

Ze hebben prima sullen en geven goed advies

Zeer goed , snelle service

1A

Super Shop, gute Auswahl, vernünftige Preise, schneller Versand, Kann ich nur weiterempfehlen TOP

Snelle levering, top producten!

Altijd zeer tevreden, bestelling op tijd geleverd.

Gewoon uitstrkend

Donderdagavond besteld, vrijdag al in huis, top!

good

snelle verzending. producten zijn zoals verwacht en omschreven

Alles zoals verwacht

weet niet juist goed meer hoe ik op de site kwam, maar ben er zeer blij mee. Mijn bestelling werd gemakkelijk geplaatste en binnen de kortste keren verzonden en aangekomen.

Spores de bonne qualité

C'est la première fois que je commande. Je remercie pour les spores qui me semble de bonne qualité.

Sehr schnell und super hilfsbereit!

Ihr seid sofort da, wenn man euch etwas fragt und viel wichtiger, ihr löst auch gleich das Abliegen!

Site

Site in FRANS!!! AUB

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwalitatieve materialen en snelle levering.

Super schnelle Lieferung, Produkt genau wie beschrieben.

Alles gut.

Parfait

Service et livraison rapide et sûre. Enorme choix

Bin mehr als zufrieden und finde euch super !

Alle meine Anfragen wurden immer sehr schnell beantwortet!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.