Zeer goede service

Mijn vraag werd heel snel en duidelijk beantwoord. Verder helemaal oké. Snelle levering.

Informatief

Ik kan er goede informatie krijgen en een snelle levering!!

Uitstekende service en producten

Topproducten aan een correcte prijs, makkelijk besteld en snel geleverd. Na verschillende bestellingen nog steeds een zeer tevreden klant bij dutch headshop.

Top,snelle levering

Goeie ervaring. Word op hoogte gebracht en snelle levering..

Rien à redire

J'ai commandé et le colis est rapidement arrivé. Tout était conforme à la description.

Uitmuntend...

S avonds laat besteld volgende dag in huis.. Das pas een snelle service. Breed assortiment, voor ieder wat wils. Gewoon top!

Super Service aber Wartezeit nicht gut.

Hallo ihr lieben, ich finde die Seite an sich super. Leider finde ich die Lieferzeit von 10 Tagen etwas zu lang. Ich habe am 01.09 bestellt und jetzt soll es evtl. am 11.09 erst ankommen. Die Produkte konnte ich aufgrund dessen nicht nicht testen, habe aber trotzdem schon eine Mail für diese Bewerbung bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn ervaring niet kopen

Heb de afgelopen jaar veel wiet zaden gr kocht maar niks is uit gekomen

Overzichtelijke site, levering oké,

Netjes verpakt afgeleverd

Verder geen opmerkingen

Gierig

50 euro uitgeven en niks gratis krijgen zelfs een sticker of pen kan er niet af, wat een armoede…

Goed en snel geleverd

Good and reliable shop

I always buy papers and filters here. Good prices compared to others. Fast delivery, next day. Great shop.

Goed advies en mooie prijs/ kwaliteit verhouding qua artikelen

Snel besteld en geleverd

Top bedrijf!!!

Heb hier meerdere malen besteld, altijd super snel geleverd en top kwaliteit!

Top en supersnel!

Bestel nou maar gewoon.

Produits pas du tout conforme aux descriptions

Bonjour, j'ai commandé plusieurs produits chez vous et les fiches de description ne sont pas du tout correctes.... Aucun de vos produits n'a eu des effets sur moi... Sachant que je ne prends jamais rien. Et vous ne parlez pratiquement pas du tdah sur votre site... J'aimerais commencer un micro dosage pour pouvoir remédier naturellement à mon tda sans hyperactivité de type inattentif... Je suis aussi très dépressif et anxieux suite à des relations toxiques et je viens d'être diagnostiqué tdah inattentif. J'aimerais encore donner une chance à votre boutique et je suis prêt à me déplacer aux pays bas si nécessaire car je suis de Bruxelles. Je cherche à être plus performant, à positiver, faire de créativité car j'ai un haut potentiel émotionnel et intellectuel mais le manque de concentration dans ma vie et la dépression m'ont vidé de mon énergie. Bien cordialement, Fouad.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede service, snel verstuurd, discreet verpakt!

Nu al enkele keren hier spullen besteld, altijd snel bezorgd, nooit iets retour hoeven sturen. Zelf de grinder van slx, had ik 20 jaar geleden moeten doen. Draai m’n jointjes met die futurola roller met voorgedraaide tipjes van raw. Lui en perfect! Dikke aanrader! Ooit informatie gevraagd over een growkit, binnen 24hr keurige antwoord met bijbehorende linkjes. Super

Snelle bezorging

Snel bezorgd

Top! Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Ervaringen zijn erg goed, prijs/kwaliteit verhouding is goed, de levering ging snel en het product is zoals beloofd.

umfangreiches Angebot

Angebote aus allen Bereichen der Kräuter, des Rauchens und Verdampfens. Zum Teil Kräuter und Tinkturen, deren Wirksamkeit nicht bewiesen sind. Unterschiedliche Angaben zum richtigen Reifegrad vom Weed.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon uitstekend

Uitstekende shop met geweldige prijzen en service. Niemand doet het beter dan DHS!

Perfect delivery and the cactus were nice!

Perfect delivery and the cactus were nice!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.