All by all just super

Snel en goede service

Dag na bestelling alles binnen,wat ik besteld had was goed en netjes ingepakt.de thee was lekker en trippie ook

Zeer positief

Een correcte snelle en vriendelijke service. Top!!

Goed spul, snelle levering

Volgende dag meteen geleverd, goede kwaliteit.

Super.

Zondags besteld. Dag erna geleverd. Alles intact. Product is top.

Zakje niet meer vaquum

Mijn zakje truffels zijn aangekomen, maar hier zit een gat in. Ik denk dat ik ze op deze manier niet zo lang meer kan bewaren. Voor de rest zagen de truffels er wel goed uit.

Zeer tevreden over het product

Snelle bediening

Snelle levering en goede producten!

Al mijn bestelling bij dfs zijn snel en goed verlopen. Heb wel eens gehad dat ik laat was met bestellen, maar het product toch de volgende dag in huis was. Zeer prettig!

Altijd alleen maar goede ervaringen met mijn bestellingen.

Altijd tevreden met de geleverde kwaliteit, snelheid van de levering is top en zeer tevreden met de service. Goede en bruikbare informatie op de site. Kortom aanbevelenswaardig op alle fronten.

snel geleverd en kwaliteit

mooi qualiteits gerief en heel veel keuze uit verschillende zaden en perfect uitgelegt

Als van ouds.

Dit was alweer de zoveelste bestelling bij dhs en net als voorgaande orders alles netjes en compleet en op tijd bezorgt. Dik tevreden.

Alles Super Danke

Lieferung kam sehr rasch nach Österreich bin sehr zufrieden, danke dafür.

Heel veel spam!!

Producten die ik heb gekocht waren er snel en zijn prima. De spamberichten die ik na mijn bestelling ontvang zijn niet oké!! Je kan je ook niet uitschrijven… heel slecht dit!!!

Duidelijke informatie, snelle levering.

Nickel

Très bon service après vente, suite à une erreur de ma part. L'échange c'est super bien passé. Merci

sehr gut!

alles bestens!

Zeer tevreden over in mijn geval het product. En deze keer was het echt een heel snelle levering

Zie hierboven. Top top. Wel een puntje.. maar ligt dat aan jullie of aan de post..da's de vraag. Ik kan het pakketje tracen maar dat verloopt niet helemaal goed. Denk ik.

Alles goed ontvangen

Ik heb al een aantal keren gewinkeld bij Dutch head shop. Ze hebben een goede website, je bestelling is snel bij jou. Als een groter aantal koopt krijg je korting, vrij normaal. Maar bij een andere website waar ik eens bestelde was het niet. Ik heb nog geen zaadje gehad dat moeilijker ontkiemde dan de rest. De laatste keer dat ik bestelde ontving ik 1 zaadje in plaats van 5. (Vergissingen kunnen gebeuren:-) ) Ik heb het via de website in een bericht gestuurd met mijn bestelling nummer erbij. Ik kreeg snel antwoord. En ontving even later de rest van de zaadjes.

Uitstekende service

's avonds besteld dag daarna in huis (in België)!

Super goede klantendienst!

Mijn pakje was verloren gegaan, en de klantendienst heeft meteen het nodige gedaan, zodat ik 3 dagen kater mijn volledige bestelling toch heb gekregen.

Alles correct geleverd

Altijd goede ervaring!!

Ik bestel al langere tijd bij DHS. Veel keuze, goede uitleg en blogs. Prima service en snelle, discrete verzending. Je kunt ook altijd advies vragen, dat is ook fijn! We hebben weer prachtige planten staan!

Goede prijs, snelle verzending

Ik was opzoek naar onderdelen voor mijn Arizer vaporizer aangezien het glazen opzetstukje gevallen en gebroken was, en tot mijn vreugde bij Dutch Headshop de juiste onderdelen gevonden. Gelijk ook een nieuwe slang besteld, helemaal goed. Naast onderdelen van vaporizers ook veel andere interessante producten en heel veel informatie. Bestellen was makkelijk en snel en het pakketje was discreet en snel verzonden. Absoluut een aanrader. Ik ga hier zeker meer bestellen!

Primaat

Lekker vlot

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.