Makkelijk, goede producten en zeer snelle levering

Vooral de smaakjes vloei vind ik toch wel erg bijzonder. Kool Filters zijn perfect

Netjes verpakt en snel verzonden

Verder kan ik over resultaat niks zeggen omdat ik nog moet wachten

Snel en goed

Dik in orde

Zeer goede ervaring

Alles in goede order ontvangen en kwaliteit is echt top.

Schlecht

Paket ist nie angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Niets op aan te merken

Idem

Supersnel geleverd!

's Avonds besteld en 's ochtends al geleverd. Nog nooit zo'n snelle service gehad. Product in goede staat! Would order again!

Zoals het moet zijn.

Vlotte verzending en je blijft op de hoogte gehouden waar je pakket is.

Goede snelle levering! Zeer tevreden over de Dynavap!

Positief

Commande graines

Serieux, rapide, efficace, suivi livraison au top. Rapport qualité des produits dans quelques mois après la recolte ;)

Uiterst tevreden.

Een handige, vlotte en uitgebreide webshop. Eenvoudig bestellen en betalen. Snelle behandeling en correcte afhandeling. Bij levering handige extra's en eenvoudige gebruiksaanwijzingen.

Snelle respons tijden en prima producten

Bestellingen worden supersnel afgehandeld. De site geeft heel veel nuttige informatie. Klein minpuntje is dat de website in zijn nieuwe vorm wat traag is. Verders heel tevreden.

Goof

....

Supersnel

Supersnelle en zeer goede service

Zeer snelle levering en top producten

Prima afgehandeld, geen commentaar

Alles zoals het hoort

Schnell und gut

Gute Homepage, gute Preise, schneller Versand

Super snelle verzending en duidelijke info

De website is erg duidelijk en makkelijk in gebruik. De verzending was ontzettend snel; nadat ik rond 21:30 uur iets bestelde was het een kwartier later al onderweg naar de bezorgdienst! De bestelling was netjes en discreet verpakt, dus ik ben echt mega tevreden!

gewoon eerlijke sjopp

goeie service

Super snel geleverd

Alles bij de hand via jullie site . Alles netjes omschreven wat je wilt weten over het product. En alles optijd geleverd.

Uitstekende Klantenservice!

Super goede klantenservice, aanrader! Pakketje, kwam te laat maar dit kwam door Post NL. Met de klantenservice van the Dutch Headshop goed kunnen communiceren.

Optijd geleverd maar helaas lichte schade

Growkit besteld en zeer snel en netjes geleverd. Alleen helaas een scheur in de bak waardoor deze slecht water vast hield en water van de zak erbij kan krijgen wat kan leiden tot besmetting. Dicht geplakt en in de hoop dat er geen besmetting heeft plaats gevonden. Wel direct even mailtje gestuurd hoe en wat en werd direct netjes te woord gestaan. Ik zou hier wel vaker bestellen. Pech zoals met het bakje kan overal gebeuren.

Ja was goed snelle levering (y).

Toppie

Correct

Waarvoor ik 1 ster aftrek, omdat jullie samenwerken met bpost (trage levering)

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.