Very goood organized,highly recommended.

Alle Bestellungen schnell und vollständig geliefert. Sehr gut. Wirklich empfehlenswert!

Great

Really good roller for a decent price. Fit's in the mailbox. Have re-ordered this one a few times since I haven't figured out how to change the mat without breaking the plastic.

Niet meer dan zeer tevreden!

Vandaag besteld, morgen in huis! Dat had ik niet verwacht. Zeer tevreden na meerdere keerden besteld te hebben.

Altijd geweldige ervaring mee

Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben altijd zeer tevreden geweest

Correct

Correct

No complains, high quality products and fast delivery.

Very sarisfied. Will buy again.

Weer goed en snel geleverd

Fijne webshop. Bestel hier vrij vaak en het is altijd goed voor elkaar.

tevreden

prima website,veel keus en de besteling was snel ontvangen!

Goede producten, snelle levering en service

Fijne producten, goede uitgebreide uitleg en handleidingen te vinden. Hele fijne shop om je spullen te bestellen en als het ware begeleid je ontdekkingsreis kan organiseren op gebied van bewust worden en ontdekken.

Supersnelle en correcte service!

Orders worden meestal onmiddellijk verstuurd en de volgende werkdag geleverd.

Très satisfait

Rapide et propre.

goede prijzen netjes verpakt

Nette prijzen en producten worden netjes verpakt

Een dag eerder dan beloofd!

'snachts besteld, volgende middag in huis. Netjes verpakt, niets fancy: producten als geadverteerd.

useless seeds

bought 5 seeds, got nothing. With other seeds in the past i had much better results. Waste of money really. would be nice if they could send me at least 3 other seeds for free and try again, because this was 30€ down the toilet really.

• Would you recommend us? No

Snelle verzending goede kwaliteit

Zuverlässig

Schnelle Lieferung, alles ist so wie beschrieben Ich bin zufrieden

Goede en snelle levering.

Van bestellen tot levering was perfect. Zaadjes gepland. Eerste 2 weken perfect. Ongeveer 15 cm. Nu na 5 weken nog steeds het zelfde. Gebeurd niks meer. Potten staan binnen.

soweit erstmal zufrieden

Sehr informative Webside. Schnelle und diskrete Lieferung. Die Anzuchtssets könnte man sich sparen. Über die Qualität der Ware (und ob daher die Preise gerechtfertigt sind) kann ich natürlich noch keine Aussage machen. Gruß nach Holland.

Alles volgende dag netjes geleverd

Via mail wordt je op de hoogte gehouden over je bestelling

Geweldige service, goede producten.

Bij levering van een paddo groeikit was de deksel beschadigt en de kit besmet. Gemaild met de klantenservice en kreeg gratis een nieuwe opgestuurd, aanvullend met advies voor mijn andere producten. Service is top! Bestel hier zeker weer!

Snelle levering Goede kwaliteit

Never had a problem.

Have ordered a bunch of times and it always goes well

Continuité de mes commandes et satisfaction

Je reçois toujours mes commandes dans les temps et satisfait de ce que j'attends de mes produits choisi.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.