Snelle levering!

Top winkel

Mijn ervaringen zijn alleen maar goed. Bij vragen word je snel terug gemaild. Snelle leveringen Blijf hier zeker bestellen

Super fast and happy with the product

100% happy

Supersnelle levering.

De vrijdag besteld en de zaterdag al in huis (België).

Goede service en genoeg keuze

Zaadjes zijn goed en de aflevering en info is goed

vous pourriez peut être fidéliser le client par un "petit cadeau" de la maison

un petit cadeau serait le bienvenu pour fidéliser le client... un carnet de feuille? un briquet? qu importe tant que vous fidélisez le client merci de prendre en compte mon avis

• Nous recommanderiez-vous? Non

Nog nooit teleurgesteld!

Vooral de uitgebreide informatie en adviezen vind ik fantastisch. Eerlijk, duidelijk en klopt altiid.

Goede service als er iets mis is (tijd terug meegemaakt) en verder gewoon top niks op aan te merken!

Geweldige service ..

Super shop,snelle reactie's terug op emails . Bestelling super snel ,en discreet geleverd .(zondags besteld, maandagmiddag in huis.) Dikke 10 . Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Echt een shop om relax te shoppen ,zonder zorgen .

Alles OK

Noch nie Probleme gehabt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en correct geleverd

Zeer aangenaam.

Anleitung für Anbau und Aufzucht war sehr gut und leicht verständlich

Bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, nette prijs

Goede support na en voor verkoop, snelle levering.

Altijd een positieve ervaring.

De Dutch Headshop altijd een positieve ervaring. Moet de dag nog meemaken dat ik teleurgesteld word door hun service.

Mijn favoriet sinds 2015

Alle bestellingen in al die jaren zijn correct afgehandeld! Van de bestelde Cannabis zaden vallen de Purple Haze huismerk zaden op, die zijn van hoge kwaliteit en erg goed bevallen.

Goede en snelle levering

Top zaadjes! Alleen die van seedhouse zou ik niet nemen, alle drie niet uitgekomen. Lekker bij het huismerk blijven! Wel jammer dat headshop geen freebees meer geeft, terwijl zij dat voorheen wel deden en ook op hun site staat... Het is altijd leuk om er iets bij te krijgen, al is het een sticker of een pakje vloei. Op een of andere manier geeft dat toch een verbondenheid met de klant. Verder geen klachten hoor, altijd een goede verzending en de huismerkzaadjes zijn qua prijs /kwaliteit echt aan te raden!

Super produit

Au top livraison très rapide

Top producten en goede Hollandse service

Top!!

Produkt ohne wirkung erhalten und dann keine Antwort mehr vom Support....

Ich habe bei euch "Mad Honey" gekauft, 2x50g. Ich habe beide Behälter komplett konsumiert ohne Wirkung, nicht einmal auf leeren Magen. Dementsprechend werden ich bei euch nicht mehr einkaufen, vor allem da der Support nicht mehr antwortet. Sehr schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Kunnen andere voorbeeld uit nemen

Uitstekend !!

Goede kwaliteit snelle verzending en Goede prijs.

Goede kwaliteit producten de verzending en reactie is snel en de prijs is er goed

Positief

Wordt altijd snel geleverd. Bij problemen wordt er altijd een goede oplossing bedacht.

Kreeg mijn vloei mooi optijd, thanks.

Allez goed

Zeer snel geleverd...

Tevreden

Topper!

Hele snelle verzending! Alles wat je nodig hebt, echt topservice!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.