Nice and easy

Everything packed correctly and safely

Top bedrijf

Super bedrijf snelle levering. Zo lief dat je nog een mail krijgt met uitleg. Ik ben zeer tevreden

Super snel

Super snelle levering en een goede prijs(zoals altijd)

Hele goede ervaring

Snelle en goede service

ruim voldoende

bedragen zijn goed, verzending is snel en discreet. en er staat veel informatie op de website. uitstekend!

Rapide serieux et professionnel que demander de plus

Rapide serieux et professionnel que demander de plus

voeding en booster gekocht makkelijk te bestellen , goede prijs tevreden mee

Pakketje kwam op tijd aan en alles was in orde.

Ik had 2 items besteld in de webshop, werd perfect op de hoogte gehouden van wanneer deze verstuurd werden en alles kwam op tijd en goed aan.

Altijd top

Ervaring met deze webshop is altijd prima. Ook bij evt problemen met bestellingen.

Goede producten, goede service, goede prijzen.

Ik bestel regelmatig iets, vloei, tips, zaden en pas nog een nieuwe vaporizer. Nog nooit problemen gehad met een product. Zeer tevreden.

Makkelijk besteld, snelle levering

Altijd netjes in orde, daarom ben ik een regelmatige klant.

Einfach top

Ich gebe meine 12 jährige Schäferhündin schon seit Jahren und ich muß sagen es hilft sehr gut. Gebe ihr einmal am Tag 5 Tropfen. Kann ich weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heb hier de snelste levering meegemaakt.

Helemaal toppie geen zorgen aan den koppie

Super en snel

Super shop!

Zufrieden

Sehr zufrieden:) werde wieder bestellen !

X

5 Sterne bis jetzt

Schnelle Lieferung, super Anleitung. Keimung war bereits erfolgreich und die ersten Pflanzen kommen schon aus der Erde. Bis jetzt tip top!

Prima snelle levering

Alles perfect

Snel geleverd, alles in orde, zoals elke keer !!

Uitstekend!! hele vlugge levering kunnen sommigen zich een voorbeeld aan nemen

tevreden

Prima shop

Heb er een vaporizer besteld.. Lidle1. Netjes en snel geleverd, en de omschrijving volstaat volledig aan het product. Ga hier ook mijn nieuwe vape bestellen. De wolkenkraft fx mini ultra…… De beschrijvingen over alle producten zijn zeer uitgebreid en duidelijk. En dat is erg prettig als je naar een specifiek product op zoek bent, waar je ook nog een x bedrag voor moet neer tellen.

Come previsto

Grow kit arrivato in tempo, imballo e mittente non compromettente

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het bestellen via formulier lukte niet. Mail gestuurd en direct antwoord en hulp gekregen.

Interessante Erfahrung

Betrouwbaar en snel

Duidelijke website, veel producten en duidelijke productomschrijving. Levering is altijd snel en wat besteld is.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.