Ik ben altijd zeer tevreden ze hebben goede kwaliteit spullen alles word netjes verpakt en snel bezorgd

voldoende

Ik heb reeds verschillende rolmachientjes gebruikt, deze werkten over het algemeen goed, de wietvape die ik recent heb gekocht werkt voor geen meter

Snelle levering!

Altijd snelle levering . Alle zaden zijn uitgekomen.. Hardstikke tevreden over deze site.!!

Uitstekend!

Snelle, correcte en discrete levering! Vriendelijke en efficiënte klantenservice!

Snelle service en goede dienst na verkoop !

Snelle service en goede dienst na verkoop, vlot bereikbaar voor vragen ...

Snelle levering van goede producten

Zeer snelle levering van mijn favoriete smart shop producten, ruim assortiment.

Goed kwaliteit

Keurig op tijd en goed verpakt,prima

Super goed

Snelle levering. Zeer goed verpakt en met grote reclame die veraad wat er zou kunnen verpakt zijn. Super goed, eerlijk advies team met welk probleem ook, er word onmiddellijke oplossingen geboden en verzonden.

Mijn ervaring met dhs is goed

Ik heb al meerdere keren wat besteld en heb er niks op aan te merken. Keep up the good work!!

service incroyablement rapide

Graines commandées un jour à 19h45, reçues le lendemain à 10h30 en belgique: incroyable!! Petite réserve sur le nouveau conditionnement des graines 'marque privée': plus de petits pots pour la germination: dommage...

Supersnel

Kan niets anders zeggen,

Goed snel gelevert

De dag naar me besteling al gelever

Goede producten en diensten

Zeer tevreden over de producten en snelle levering

Amazing

Eerste keer gedaan gelijk gelukt. Geen woorden voor hoe goed en amazing dit set is . Zeker je geld waard kopen maar mensen zeker kopen

Zaadjes kwamen goed uit.

Niks op aan te merken.

Product correct ontvangen.

Top snel levering

Top snel levering

Snelle levering binnen 1 dag al in hiis

Geweldige website en service en kwalietijd

Ik heb wietzaadjes besteld hier maar nog niet ontkiemt en lsa zaadjes en space capsules besteld geweldige ervaring en snelle levering

Wat is de overtreffende trap van "perfect"

Zeer snelle levering,... verpakking een 10,.... 100% kwaliteit,... dus op en top genieten.

Commande idéale !

Expérience très professionnelle : respect des délais de livraison, très bien !

Snelle afleveringen, ruim assortiment

Mooi volledig assortiment, goede service en nette prijzen!

Al vele jaren bestel ik bij Dutch Head Shop naar grote tevredenheid. Ik noem me ook naar anderen vaste klant. Ook wanneer zaden bv niet ontkiemen, kan je ze gewoon bellen en advies vragen !

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.