Envoie rapide

Envoie rapide, voir la suite..

Dat er meer mensen moeten vapen ik doe het zelf ook of ik eet iets zo als bonbontje en ik ben dat er meer vrij moet komen dat anderen ook kunnen gebruiken

top shop

kwam snel aan goed spul goeie prijzen groot assortiment kan geen 10 geven, omdat ik nooit een 10 geef

uitstekende ervaring

Fijne service

Prima keuzes en prima levering

Overzichtelijke site, makkelijk om een keuze te maken.

aardig en correct

Prima ervaring, had eerst wat domme vragen die een erg aardige medewerker geduldig beantwoordde...

Immer wieder gerne

Schnelle,unkomplizierte Lieferung. Paket und Ware unbeschädigt. Was will man mehr?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en correct geleverd

Levering snel in huis ondanks drukte bij postbezorgers.

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort, bestelde zijn geleverd, snel en een goede prijs. Uiteraard zijn de kleine extras ook leuk (en handig). Ja is niet de eerste keer, nog nooit problemen ondervonden.

Correct

Heel snelle levering,altijd correct

Voortreffelijk al van dag een dat ik begon met verdampen en nooit bij een ander besteld alleen voor

De Airizer Solo II handheld liet me een keer bij een ander bestellen binnen Nederland aangezien hun wel onzinnig overheid negeerde en verzonden de bestelde Vaporizer binnen Nederland , Verder was er nooit een enkele aanleiding ergens anders te bestellen , Headshop is voor mij zo onderhand al oud en nogal vertrouwd , Laatste bestelling was drie keer verpakking koepelvormige gaasjes voor mijn basis vaporizer de Airizer waar ik al drie jaar tevreden gebruik van maak van headshop , Ik had laatst een retour waar ik voor belde en waar ik een ruil vraag in had , Twee flesjes reinigingmiddel van negen negen en negentig en een roerstaafje van vier negen en negentig had ik graag retour voor mijn oplaadstation dat verkeerd uitviel voor mij draagbare Airizer , Ik kreeg alsnog gewoon netjes vijfentwintig euro op mijn rekening achtenveertig uur na mijn retour op de bus gedaan te hebben wat geweldig uitkwam aangezien ik andere onverwachte rekeningen in mijn bus kreeg en mooi deze direct kon betalen , Bij Headshop doen ze niet moeilijk over absoluut niets en dat komt duidelijk naar voren als je belt met de klantenservice op werkdagen , Headshop ... harstikke bedankt voor alles en alle jaren die nog gaan komen omdat verdampen in mijn leven blijft tot ik sterf , Het is echt nogal ontspannend en gezond , De handeling ervan en het effect . : ) : ) : ) : ) : )

Helemaal geweldig

Fijne site ,doet wat ze beloven

Zilvere grinder kleiner dan gedacht

Ik ben over het algemeen heel blij met m’n bestelling, maar die zilvere grinder is wel heel erg klein, past net aan 1gram in, voor de zelfde prijs had ik 2 jaar terug eentje waar 5 gram inpast

Snel en Top

Ik heb mijn artikel snel ontvangen en jullie waren de goedkoopste

alles besten !

große auswahl, einfache bestellung, schnelle lieferung in diskreter verpackung. Alle samen sind letztes jahr gekeimt und gewachsen . klar, für dieses jahr kann ich noch nix sagen :-) ... gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Als ze groeien, dan goed resultaat, maar ....

Ik heb sinds mijn start 13 zaadjes aangekocht en 5 ontkiemde niet. Ik ontkiem steeds meerder zaadjes naast elkaar met zelfde systeem en water. Ik heb bericht gekregen dat ik nieuwe zaadjes zal ontvangen ivm de ontkieming garantie. Hopelijk snel in de bus.

Snelle bezorging en zeer kwalitatief

Binnen 3 werk dagen bezorgd en zeer uitstekende kwalitatieve zaadjes ,ook vindt ik de smaak zeer smakelijk van de oogst. Purple haze is zeker een aanrader voor beginners als je t mij vraagt.

Goede producten en hele snelle levering.

Correct

Altijd inorde !

Makkelijk en snel te bestellen. Producten En snelle levering

Snelle vlotte levering

Snel aangekomen.

Moet ze nog ontkiemen! Maar hopelijk.word het wat. Ik laat wat weten dan.

Prima aanbod, prima service

Overzichtelijk aanbod op de site, niet te duur en snel en netjes verstuurd en bezorgd.

Snel en correct

Snel en discreet

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.