super snel geleverd en goeie uitleg via mail.

Bestel al jaren bij Dutch Headshop, steeds heel tevreden!

Unkompliziert

Alles Top!

Gewoonweg goed

Snelle goede levering,goede producten.

Snelle levering producten extra goed ingepakt

Goede service en snelle levering

Zelf verkeerde bong besteld na mail contact werd de goede opgestuurd zonder bezorgkosten.

Worden goede spullen verkocht met zeer goede uitleg over het product!

In de avond besteld en de volgende dag al in huis! Top service

Perfecte en snelle service

Bestellingen worden altijd heel snel geleverd en bij vragen wordt er altijd snel gereageerd. Laatst moest ik om persoonlijke redenen iets retour sturen en dit proces werd zeer vlot afgehandeld en het bedrag stond in no time weer op mijn rekening. Waarvoor dank!

Goede, overzichtelijke website. Snelle levering van de bestelde producten. Erg tevreden.

Zeer tevreden over Dutch Headshop

Ben content en tevreden over de begeleiding, support en afhandeling van en door de medewerkers van Dutch-Headshop. Snelle en correcte levering, (binnen 48 uur)

Goede en snelle service.

Pakketje was snel verzonden, jammer dat PostNL niet deed wat ze moesten doen. Echter wanneer dit bij dutch headshop melden gingen ze gelijk aan de gang en antwoorden ze spoedig terug en de communicatie was top! Kan na een week eindelijk genieten van mijn nieuwe grinder, en mijn actieve koolfilters. Met dank aan dutch headshop.

Goed en snel

Veel keuze en de levering word netjes en snel geleverd

Bij mijn eerste bestelling werd een fout gemaakt.( Te weinig geleverd) Na 2 mailtjes werd het correct recht gezet

enkel positieve ervaringen

steeds op tijd geleverd, altijd kwalitatief in orde en regelmatig met een leuk extraatje zoals blaadjes of een aansteker.

Netjes en snel geleverd.

Super schnelle Lieferung

Alles ok

truffels

de truffels zijn erg lekker :)

Goede kwaliteit zaden, groot assortiment en leuke prijzen. Ik bestel hier al jaren en dik tevreden! Het enige “verbeterpuntje” is dat ik de webshop niet heel overzichtelijk vind en niet altijd alles kan vinden via de zoekoptie. Verder top, ik zal hier zeker blijven bestellen!

sehr schnelle lieferung

diskreter versandt war meine erste bestellung sehr gerne wieder

Beste smokeshop benelux!

Ik bestel hier al sinds 2015 mijn rookwaar, volgende dag geleverd. Zeer goede klantenservice als er vragen zijn en zeer oplossingsbiedend! Het enige jammere is dat sommige spullen niet buiten NL geleverd kunnen worden (wat ik begrijp ) Kortom de grootste en de beste smokeshop van benelux prijs-kwaliteit. Ik raadt het iedereen aan!

Geen effect

Het gehele zakje met truffels genuttigd en uren gewacht maar geen effect, wat vreemd is want ik heb het een jaar geleden gedaan en toen had ik een geweldige trip. zonde van mn geld...

uitstekende klanten service

pakketje was niet aangekomen, toch nieuwe opgestuurd.

Habe nur gute Erfahrungen gemacht

Schnelle ordentliche Lieferung. Falls mal ein Problem besteht, wird sehr schnell auf die Email geantwortet und das Problem sofort behoben. Eine klare Empfehlung von mir.

Hätte nie gedacht, das es so perfekt ist, wo es ja nun in Deutschland auch legal wird

Von Bestellung bis Lieferung, die Anbautipps und Warnungen, ich wurde gut informiert ! Ich wollte es einfach mal mit einer Pflanze im Garten probieren. Eigentlich würde ich mich über Backrezepte für Kekse freuen, da ich nicht rauchen werde.....kleiner Tipp meinerseits.

Top service!

Klantenservice was goed bereikbaar! ***** Sterren

Bezorging duurde lang.

De bezorgdienst was niet snel waardoor ik 4,5 dag moest wachten. En dus ook mijn bestelling al die dagen niet gekoeld waren . Dus de kans is groot dat de kracht van de truffels minder zijn. Ook was er 1 zakje niet meer vacuüm. En in beide zakjes zit er condens in. Normaal gesproken zou ik 5 sterren geven omdat de service eigenlijk altijd goed is en de fout eigenlijk niet bij Dutch Headshop ligt maar bij de bezorgdienst.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.