Snelle verzending, netjes verpakt

Gewoon perfect, snelle verzending en problemen worden coulant opgelost.

Pakket eigenlijk altijd binnen een dag thuis. Bij product issues was me altijd coulant geholpen. Groot assortiment.

Satisfied

Ordering was easy, i find the website informative and easy to use, delivered the next day. For what i ordered is still too soon to say how i feel.

Snelle levering en goede kwaliteit, betrouwbare info

Uitstekend geweldig

Ben er super blij mee! Echt een geweldige vape

livraison rapide, produit de qualité

livraison rapide, produit de qualité

Super snel

Intuïtieve die met een super snelle afhandeling

werkt goed

Het was even wennen met de dosering en de manier van activeren, maar voldoet uiteindelijk aan mijn wensen .

Snelle verzending en goede service

Bestel ervaring is prima, meerdere bestellingen gedaan door de jaren heen, qua inhoud altijd kloppend. Mocht er iets zijn is er makkelijk contact op te nemen en krijg je vrij vlot een feedback. Ruim assortiment ! Gewoon al met al is dutch headshop een prima webwinkel.

Goed service..Snel geleverd..100 % top winkel

Betrouwbare onderneming!

Ik ben wat ouder( 67 ) en niet zo handig met computers maar het bestellen bij Dutch Headshop was een fluitje van een cent! Prima gegaan en binnen 2 dgn mijn bestelling binnen. De artikelen die ik had besteld zijn goed aangekomen en in prima conditie! Bedankt.

Duidelijke website en snel geleverd

Ik ben niet echt ervaren in wiet kweken en daarom was deze website voor mij de beste. Ik kon alle informatie vinden in duidelijke tekst. Ook krijg je bij je geleverde zaadjes een handig briefje met uitleg voor het beste resultaat. En dat willen we natuurlijk allemaal ;)

Super !

Very good !

Zaadjes eindelijk ontvangen en nu afwachten.

Keurig alsnog mijn bestelling ontvangen.

zeer goede service

pakketje netjes en op tijd aangeleverd.

Aanrader voor iedereen

Goeie kwaliteit, top levering, alle benodigdheden zaten bij het pakket, als ze uiteindelijk ontkiemt zijn komt er een hele mooie plant uit. Ik raad de auto Skywalker aan iedereen aan.

Goed en slecht

Mijn bestelling kwam heel snel aan. De klantenservice reageert ook meteen. Dus wat dat betreft 5 sterren. Helaas kon ik mijn "Metalen Wietpijpje Jopi Magnetisch (Black Leaf)" niet ruilen of mijn geld terugkrijgen. Jammer want het is een onding waar niet uit te roken valt. Vandaar maar 3 sterren.

Betrouwbaar

Goede feedback van hetgeen je koopt

Gute Beratung, super Qualität und schneller Versand

Ich fühle mich sehr gut beraten, bin mit der Qualität mehr als zufrieden und der Versand ging ziemlich zügig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top cactus stukken geleverd gekregen en keurig verpakt!

Top cactus stukken geleverd gekregen en keurig verpakt!

zeer snelle levering

voor de 3de keer een bestelling geplaatst, opnieuw zeer snelle levering, echt een aanrader om hier iets te kopen, snel, betrouwbaar, wat je besteld ontvang je ook

Variété amnesia Haze DutchHeadshop

100% de réussite de germination, la + rapide parmi plusieurs autres variétés.

Keurig.

Uitstekende site waar het bijna altijd diect goed gaat wat betreft levering. In de zeldzame gevallen waar toch een (leverings)probleem is, wordt dit snel en keurig opgepakt.

Uitmuntend

Makkelijk te bestellen, super snelle verzending, en er zit altijd iets extra's bij, aansteker, of een pen. Erg netjes.

Snelle correcte verzending,2 dagen

Op 2 dagen was mijn pakketje thuis,in de bus

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.