Super betrouwbaar

Had 10 zaadjes gekocht en kreeg er zelfs nog enkele presentjes bij dutch head is TOP

hele prettige ervaring meteerste bestelling

Producten die ik zocht voor mooie prijs besteld en super snel en keurig verzonden. En webshop zoals ik het graag zie, zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer goede service

Mij uitstekend te woord gestaan na aanleiding problemen bij verzending door postnl

snelheid

Snelle levering, discreet

Kwalitatief en enorm snel geleverd.

M'n 1ste bestelling, En qua service, kwaliteit en voldoende informatie op de site zeker 1tje om te onthouden. Zeer blije klant!

Snelle levering en kwaliteit

In de avond besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit en producten zoals omschreven.

Nothing mad about the honey

It taste nice but no effect. I don't feel anything mad going on

Top VK, freundlich und schnell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top VK, freundlich und schnell geliefert, mit allem was dazu gehörte, toller Service, EMPFEHLENSWERT⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nice

Goed ingepakt en paddos groeien goed

Excellent!

Super fast shipping! Easy payment options. Nothing but good to stay about them.

Eerste keer , goede keer.

Nieuwkomer op deze nichemarkt. Dan bedoel ik mezelf. Pas na een aantal transacties zal ik jullie meer kunnen zeggen. De eerste keer was simpelweg uitstekend.

snelle en efficiënte service

snelle afhandeling van de bestelling

Ruim assortiment, competitief, snele verwerking en verzending bestelling. Site zeker aanbevolen !

highly recommend

Recommendable experience

Again great service!

Delivery came fast, a small problem I encountered was adressed immediately. Product is what I expected and works so far.

Heel snel en keurig afgeleverd. Helemaal TOP.

Besteld en de volgende dag geleverd. Een heel duidelijke webshop.

Goed producten en ook goedkoop

De producten komen altijd op tijd binnen zonder schaden en ik ben er erg tevreden mee!

Fantastic website, easy ordering process, fast and discreet delivery

I'd prefer credit card payments, but I understand the rationale behind not supporting it, and processing of the payment was still very fast.

Snel geleverd, en de juiste spullen

Snelle levering.

Snelle levering, daar hou ik van ;-)

Immer wieder gern

Sehr zum Empfehlen. Tolle Service, super Mitarbeiter !

Betrouwbare webwinkel met goede service en producten

Betrouwbare en goede producten. De nieuwe verpakkingen met handleiding zijn inventief!

Gewoon een goeie shop.

De Utillian 2 is een handig en goedkoop hulpstuk voor hasj of dabs roken. Dankzij Dutch-Headshop kan ik nu vrijer ademen! Bezorging ging ok. Veel keus en aanbod op deze website. Gewoon een goeie shop!

Super !

Snelle levering !