Vlot en goed geleverd

De bestelling is keurig afgehandeld

Perfekt und hilfreich, wie immer

Mal wieder besten Dank. Alles wurde schnell geliefert. Ich hatte ein Softwareproblem bei der Abrechnung und mir wurde sofort vom Kundendienst geholfen. Vielen dank für den Service!

Goede service, snelle levering

Ich bin immer sehr begeistert von der wahre kann ich nur weiterempfehlen top

Tolle Produkte zum guten Preis und die Qualität ist top ich bestelle ihr von anfang an und bin bis jetzt immer zufrieden und habe vertrauen in die wahre kann ich nur weiterempfehlen. Mfg

Everything went fine.

Received package fast, no problems with service.

Altijd goed en snel geleverd

Bestelling plaatsen en de volgende dag in huis dat is service .

Snelle levering en goedkope Herbal spliff Mix

Snelle levering en goedkope Herbal spliff Mix

vlekkeloos

alles prima, geleverd in een dag, dikke prima!

Duidelijke website met snelle bezorging

Vlot en gemakkelijk bestellen met snelle bezorging. Ook een Correcte afhandeling in geval van problemen.

Goede spullen

Zeer snelle bezorging van twee goede, degelijke pijpen.

Doormiddel van een paar vragen te beantwoorden weet je welke zaden het beste bin jou passen. Ook snelle levering en duidelijke uitleg over het planten van de zaden. Ik zeg TOP.

Mijn meest favoriete webshop

Mijn 1ste aankoop was de Mighty vapor in 2019. Begin 2024 heb ik deze moeten vervangen met de Mighty+. Geen enkele seconden spijt gehad van mijn beide aankopen. Beide vapors top kwaliteit, een aanrader.

Down to earth en rijk aan expertise

Ik ben al jaren heel blij met het aanbod én de professionele guidance van DHS, waar een rijke ervaring uit blijkt. De communicatie voelt down to earth en bij vragen is het contact ook heel prettig. Heel blij dat DHS in deze wereld is, echt een uitkomst.

Snel en discreet geleverd.

Snelle levering!

Snel en goed!

Tegekke shop die alles heeft

Had voor de 2de keer besteld, wat truffeltjes en een doos Greengo Vloei en tips in 1. De truffels zijn netjes verpakt, net als de vloei allemaal super snel geleverd, had de volgende dag mijn bestelling al. Deze shop raad ik dus ook aan !!!

schnell und gut

Wie beschrieben

Betrouwbaar en goede aftersales

Good

Super vlotte bediening

Altijd uitermate tevreden met de kwaliteit en de verzendsnelheid.

Ieder jaar weer topzaadjes en meststoffen. Ed naar volle tevredenheid! Aanbevelenswaardig!

Best for long way!

Best for the vapor!! I Can load and then go to street. Change anytime and anywhere.

Altijd snel bezorgd

Snel bezorgd en netjes verpakt

Top winkel !! Top service!!!

Echt super bedrijf totaal geen ene klacht ! Super bestel meteen mail en informatie! En sturen meteen op en echt volgende dag in huis ! Nogmaals top bedrijf

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.