Mushroom

badgers badgers badgers.....SNAAAAKE

Snele levering , goede kwaliteit

Een aanrader

Makkelijke webshop, alles goed te vinden

Al een aantal keren producten besteld, en een geschreven bedankje bij de bestelling doet het ook leuk. Fijn om voldoende info te lezen over je product.

Vriendelijke klantenservice

Ik had hier besteld kreeg alleen een verkeerd pakketje binnen, na eenmaal gebeld tehebben naar de klantenservice kreeg ik een vrouw aan de telefoon die mij top heeft geholpen en mijn nieuwe pakketje was de volgende dag nog binnen. Top service

Zeer snel en altijd een goed product

Bestel nu al een aantal jaar hier mijn GreenGo vloei altijd goed geregeld snel verzonden en als je iets verkeerd besteld hebt helpen ze je altijd professioneel en snel erg tevreden over de service en klantgerichtheid zeer aan te raden hier je producten te bestellen.

Gekeken besteld snel geleverd

Bestelling altijd goed en snel geleverd goede communicatie dus hoge tevredenheid Dank u wel Gr Hicham

Livraison très rapide pour la Krush 3.0

J’adore la newsletter et j’apprends chaque jour davantage sur un domaine passionnant grâce à vous. Un grand merci et bravo à vous et votre équipe de faire un travail qualitatif et très descriptif et détaillé. Merci d’aider à transmettre votre savoir.

mooie plant

autoflower ( Gorilla )lekker snel en goede wiet

Dienstverlening en communicatie helemaal tip top.

Bij problemen met de vervoerder worden kosten noch moeite gespaard om het in orde te brengen op een vlotte en correcte manier. HARTELIJK BEDANKT...

Topperrrrrssss

Vlotte service duidelijk overzicht vlotte levering onwijs top vriendelijk dank

Altijd goeie service

Elke keer als ik hier iets besteld hebt, is het super snel binnen top service

Allemaal lekkere producten

Altijd snel bezorgd en gaat er wat mis is het ook zo opgelost

Good quality

ordered mushroom grow kits. prices are pretty attractive and products have a good quality. all kits are working very well. instructions and additional information are also available. was a perfect start into the mushroom growing :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Good quality products with quick shipping

Makkelijk besteld, schappelijke prijzen,snel geleverd, goeie kwaliteit

Prima uitstekende service

Gewoon goed!

Service zoals het beloofd wordt!

Super..

DHS heeft alles wat je nodig heb..discreet en snelle levering.. Super..

Einer der besten...

Habe das erste Mal hier im Dutch Headshop beststellt. Was soll ich sagen. Absolut Top. Reibungsloser Ablauf, schneller Versand, erstklassige Ware und gute Kommunikation. So muss es sein. Jederzeit wieder. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, zodat ik de budkups nog mee kon nemen op vakantie. Ze zijn zo handig in gebruik, ik wil niet meer zonder

Topservice

Makkelijk shoppen en snelle betrouwbare levering, aanrader!

Tolle Auswahl und gute Preise. Support klasse, Versand sehr flott - immer gerne wieder :)

Truffles arrived fresh

High Hawaiians Truffles arrived fresh (produced on September 17th, ordered on Sunday, September 21st, received on the evening of the 23rd). The packaging appears high-quality and discreet.

Correct

Communicatie

Fantastique

Franchement au top. Produits de qualité, livraison rapide. Je recommande chaleureusement

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.