Zondagavond besteld, maandagmiddag in de bus.

Zeer snelle behandeling en levering van de items. Aangekochte producten doen wat ze beloven.

Snel geleverd. Blij.

Snelle levering, goede service!

Mijn ervaring met Dutch Headshop is uiterst positief. De levering was zeer snel. En nadat wij bij de bestelling een klein accesoire miste werd dit gelijk opgelost en werd het gemiste accesoire gelijk opgestuurd. Heel erg vriendelijk en top! In het vervolg blijf ik hier bestellen. + zij waren de goedkoopste m.b.t. het product wat wij zochten en ze zijn ook goedkoper met andere dingen is mij opgevallen. Dus ik raad het zeker aan om hier te bestellen.

echt top

heel goed

super

heb nu een paarkeer iets besteld product word altijd goed omschreven en het bestellen gaat altijd makkelijk en de levering is altijd goed en snel

Superzaad

Ze groeien als kool(wiet) hahaha

Reliable

I got what I asked for…. Shortly!

Alles prima

Snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon goed tot nu toe

Heb ontvangen wat ik had besteld binnen de door hun aangegeven termijn...zo als het hoort dus vandaar prima

Goed, snel en vriendelijk

Alles gaat zoals het wordt beloofd - en dat is niet bij alle webshops vanzelfsprekend. Service bij vragen is snel en behulpzaam. Ga zo door, dikke prima voor jullie!

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd

Goede service!

Snelle levering. Dit keer miste een product die ik besteld had. Dit werd netjes en snel opgelost. Het product kreeg ik de volgende dag in mijn brievenbus.

Geweldige site

Altijd snelle levering en uitstekend kwaliteit

Super schneller Versand

Ware einwandfrei bekommen, empfehle ich weiter, gerne wieder. Bin super zufrieden!!!

Producten waren super snel geleverd nooit moeilijkheden gehad

Goede ervaringen

Ik was mijn huisnummer vergeten en er werd gelijk contact met mij opgenomen zodat ik mijn product toch nog snel kreeg

Zo ken ik dutch headship niet

Besteld, 5x amnesia haze. 4 x ontkiemd maar erg zwak. 3x nu over maar erg iel en weinig zin. Afz. ervaren amateur.

Snelle en discrete levering

Al meerdere bestellingen gedaan, altijd goed en snel geleverd.

Gewoon altijd goed

Fijne producten en snelle levering ook! En met vragen word je ook vlot geholpen. Ik shop hier graag.

Correct

Hele snelle levering

Hele goede ervaring

Heb hele goede ervaring met de growkits. Zou deze ook nergens anders meer kopen dan hier.

Atijd vlotte levering & duidelijke communicatie

Ik bestel. Ze leveren. 10/10

goede producten, snelle levering, en top servics

Alleen maar goede ervaringen gehad, alle bestelde producten waren van goede kwaliteit en kwamen snel en in goede staat aan. Ook de klantenservice is top!

Verpackung ist der Wahnsinn

Hat alles gut geklappt, schnell und zuverlässig.....aber JEDES Korn EINER Sorte einzeln dreifach zu verpacken, finde ich völlig absurd, das war früher besser.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.