Super fast delivery , but not happy with the product

We had the package 12 hours after delivery, the product I bought though, really not happy with it. Mighty Storz& bickel for almost 300 euro, for the two weeks I have it,I used it 3 times. I don't know why no one mentions in comments how this mighty vaporizer burns everything in seconds. I have to refill it every 60 seconds. I've used other smaller ones, that could last way longer. You fill it to the top, 5 max 6 hits and it's all burned garbage. Such a waste of money. How is this voted the best vape on the market???

Superwebshop!

Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan en de service om dit te retourneren en af te handelen was echt super! Maak je niet zo vaak meer mee in de online wereld.

Mijn pax 3 was 2 dagen na het bestellen klaar om te vapen!! Netjes verpakt en voor een scherpe prijs. Belangrijkste is ook de service!! Als je wat wilt weten staan ze je netjes te woord en helpen je verder. Dus al met al zoek niet verder en bestel je vaper of andere producten hier!

Positief.

Vlotte antwoorden,beschrijvingen duidelijk....etcetc...top gewoon.

Snel geleverd en niet duur

Ik heb al meerdere malen wat besteld. Super snel geleverd .

Goede service.

Top service as usual

Veel keuze Zeer competitieve prijzen Snelle discrete levering Zeker een aanrader

Groot assortiment !

Veel keuze is top maar huismerk zaadjes zijn zwak naar mijn ervaring

Precies zoals verwacht!

Mijn ervaring met het product was precies zoals verwacht, zeer comfortabel en gemakkelijk.

Great client service

My package was misplaced by neighbours and they were super helpful. I recommend!

Alles gut

Herzlichen Dank, hat alles wunderbar geklappt. Mein Geld ist per Post gut angekommen, Ware wurde prompt versandt und ist unbehelligt geliefert worden. Allerdings dachte ich, daß sie als Warenpost ( also einwerfbarer , dickere Umschlag) geschickt wird und nicht als Päckchen. Allerdings habe ich 2x 3 bekommen ( ist auch absolut OK!), weil mir nicht klar, daß 1 gleich ein Satz/Set bedeutet und nicht nur 1 Stück- das heißt, entweder war ich nicht schlau genug eure Homepage zu lesen oder sie ist ein wenig unklar gestaltet. Nochmals Danke für den SUPER SERVICE :-)

Zeer snelle levering

Goede producten en goede service een aanrader !!

Alles perfect

Geen hele grote problemen.

Het kweken heeft door het klimaat vaker problemen.

Gemakkelijk

Ik heb niet veel gekocht bij deze winkel, maar ze geven over elk product een duitelijke uitleg over wat het is en hoe het werkt. Het is makkelijk navigeren door de webwinkel en er is veel aanbod. Het enige minpunt is dat ik op mijn android telefoon af en toe een pgina terug werd gestuurd als ik iets aanclickte. Dit zou ook aan de browser kunnen liggen maar ik ervaarde dit bij geen andere websites. Daarnaast is alles top!

Vlotte levering

Duidelijke uitleg. Vlotte levering. Alles keurig verpakt.

Snel geleverd maar teveel verpakking

Zoals elke keer prima service, zeer snelle bezorging.. maar ik vraag mij af waar een pakket zo groot als een schoendoos nodig voor is voor drie zaadjes .. gelukkig was het papier en niet plastic

Alles gaat gesmeerd !

De website, de producten, de service en de personen die mij tot nu toe hebben geholpen, Bianca, Naomi en Taylor, alles gaat heel prettig.

Snelle nette levering

Altijd goed product

Ga oed

Ik denk 4 keer besteld voor een avond alles optijd en goed geleverd

Geweldige webshop

Zeer snelle en correcte levering

Snelle levering.

Op zondagavond besteld. Volgende dag in huis. Duidelijke site met veel informatie.

Geweldige producten en service.

Deze online smartshop heeft alle producten die je kan wensen, voor de beste prijzen en worden ook nog eens vaak de volgende dag na de bestelling al bezorgd. Daarbij hebben ze ook nog een zeer vriendelijke en behulpzame klanten service. Miste eens een product in een pakket en met een simpel mailtje lag het de volgende dag alsnog in de brievenbus. Top!

snelle levering en uitstekende klantendienst

goede ondersteuning tijdens hittegolf

De Trompet 1715