Vrij snel geleverd.

Mijn ervaring is goed product is oké 3 uit 3=mooi volg hun instructies dan is zo maffen verzekering niet nodig. Groote keuze uit allerlei zaden voeding enz. Ook lampen en tentjes zijn daar oké.is een aanrader voor elke roker,want een tevreden roker is geen onrust stoker!.

Snel & goed

Zaterdags besteld, maandag 14uur geleverd!! Goed product (roller) en de rest ook top!

Nooit teleurgesteld!

Blijft nummer 1 voor mij! Nooit teleurgesteld en altijd alles op tijd geleverd.

Parfait

Impeccable

Teleurgesteld

We hadden hoge verwachtingen van Hollandia truffels, ons gehouden aan de start dosering, maar we merkten er zeer weinig van.

Excellent

Great communication, fast delivery, and thank you for the gift.

Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Goede service en snelle levering.

top produkten

Alles wat ik zoek vind ik hier en een snelle service.

Al jaren mijn go to

Netjes geleverd en werkt nog ook.

Goede kwaliteit

Goede levertijd en hebben veel in huis

Je krijgt wat je verwacht

Alles ging soepel

Topservice

Binnen 1 dag de lange vloei geleverd.

Goed geregeld

Zeer makkelijk om wat te bestellen en ook de levering ging heel snel! Gewoon heel goed allemaal en bestel hier zeker weer!

Snelle bezorging

Zondagmiddag besteld, maandag al in huis in goed verpakte doos die tegen een stootje kan. De gebruikershandleiding van mijn Pax3 vond ik niet erg duidelijk maar daar kan Dutch Headshop uiteraard niets aan doen. Op Youtube staan gelukkig meerdere filmpjes met duidelijke instructies hoe je de Pax3 optimaal kunt gebruiken. Ik ben blij met mijn aankoop!

Super snelle levering en makkelijk te bestellen producten

Hele snelle en goede levering van trufffels.

Al jaren lang top

Altijd goed, ruime keuze en altijd netjes snel bezorgd

Perdect

Goede uitleg op de webshop, telefonisch goed geholpen en uitgelegd. Kwaliteit wiet fantastische. De purple haze is heerlijk om te roken zeer goed bevonden dit betrof buitenwiet Tot het nieuwe jaar!

De ontvangst was supersnel en het product geweldig.

Dit is derde keer dat ik truffels heb besteld. Ze waren de volgende dag al in huis. De kwaliteit van de truffels waren wederom exact hetzelfde want de trips waren zeer vergelijkbaar. De instructies op de site zijn duidelijk en goed. Zeer tevreden.

Product zoals verwachting

Product kwam zoals verwacht, goede snelle levering. Gewoon niets om aan te merken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super prijs kwaliteit

professioneel advies, snelle levering

Zeer Goed. duidelijke werkwijze hoe je plantjes kunt kweken, waar je veel informatie uit kunt halen.

als ik iets heb besteld, heb ik het product altijd volgende dag in huis, en via whatsapp uitleg of vragen , ik ben hier altijd netjes bij geholpen! ben zeer tevreden met deze shop .

Al jaren TOP!

Snel Discreet Vertrouwd Eerlijk

Goede website voor cbd zaadjes

Als cbd liefhebber zocht ik zaadjes die ik bij Dutch Headshop goed kon vinden. De verdere verzorging was ook gewoon goed.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.