Goed en snel geholpen.

Meedenkende, vriendelijke mensen, die jou goed helpen. Daarna snelle bezorging. Heerlijk om telefonisch contact te kunnen hebben.

Excellent

Service SAV au top, à répondu en moins de 10 mn à mon mail ! Commande parfaite, très bien emballé et livré dans les temps. Très belle expérience, je recommande vivement !

Geen problemen ondervonden.

Duidelijk en overzichtelijke, alle informatie die je nodig hebt kun je er vinden. Verzending netjes verpakt in een niks verhullende doos. Ik raad deze side aan.

Geen problemen ondervonden.

Au top

Mooie producten snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd. Top.

Bon produit, belle présentation.

Prima service en snel geleverd. En van goede kwaliteit.

Nog in afwachting

Twee bestellingen bij DHS geplaatst en allebei zijn snel verstuurd. Helaas zijn beide bestellingen door de drukte rondom sinterklaas en black friday door PostNL nog steeds niet bezorgd. Ondanks dat ik (nog) niets heb ontvangen, is de klantenservice van DHS goed bereikbaar en reageren ze op al mijn mail contact, zijn vriendelijk en proberen mij te helpen. Hierdoor geef ik DHS toch vier sterren en een aanbeveling.

Nog in afwachting

Binnen 2 dagen bezorgd dat zelfs in duitsland

Product voldoet aanverwachtingen en nog beter dan verwacht.

Binnen 2 dagen bezorgd dat zelfs in duitsland

Product voldoet aanverwachtingen en nog beter dan verwacht.

Betrouwbaar, accuraat, nazorg

Duidelijke site, snelle levering. Na melding van een incomplete levering werd dit snel rechtgetrokken. Top

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.