Snel en goed

Overzichtelijke site, mooi assortiment en snelle levering.

Op tijd

Bbbb

Bbbb

Gute Produkte, schnelle unkomplizierte Lieferung

Gute Produkte, schnelle Lieferung. RESPEKT:)

Betrouwbaar adres 100%!

Altijd als ik bestel komt het goed en krijg ik zelfs nog cadeautjes

Goede service en snelle levering

Overzichtelijk online winkel en duidelijke omschrijving van de artikelen

Snelle levering. Goede verpakking

Ruim assortiment Super snelle levering Goeie verpakking

Snel en betrouwbaar

Had zelf een foutje gemaakt na direct mail kontakt van de leverancier alles in orde en binnen 1 dag ja echt 1 dag alles op de deurmat!

Alles keurig geregeld

Uitstekend…

Goed artikel, snel geleverd met goede en duidelijke gebruiksaanwijzing..

Snelle levering, super!

Mijn bestellingen worden altijd super snel verzonden wat erg fijn is. Ook zijn de producten netjes verpakt!

Mooie producten, aantrekkelijke prijzen, snelle verzending. Erg tevreden met de service

Snelle bezorging maar ook goede informatie over het bestelde product achteraf gekregen. Erg fijn en informatief zodat er nog meer plezier en kennis van de bestelling gehad topper!

Kwaliteit

Uitgebreid assortiment, gerichte en uitvoerige informatie en het hele jaar door flotte bezorging!

Sneel en goedkoop!

Omwchrijving van mn bestelde product klopt helaas niet.. atomizer doet t niet op mn 30w mod trrwijl in omschrijving staat “minimaal 20w mod”.

Zat mijzelf nogal in de weg de laatste tijd, de Tampanensis heeft mij geholpen hiermee te dealen. De truffel begeleid je daar in als het ware. Na de ervaring ben ik meer één geworden.

volle tevredenheid

geweldig.supersnel bezorgd en ook niet onbelangrijk: klantenservice goed bereikbaar en adequaat

So east to set up!

I had tried buying individual seeds before, but for a novice this is so much easier. I’m only a week in but already had it sprout. I would recommend you invest in a grow light. I have one that’s only about the same area as a laptop so they can still be quite small. The package arrived in only three days. Be aware it’s a Dutch carrier so when it says it’s arriving today it means it’s left Holland that day, and will arrive the day after.

goede levering…

Ik kwam, zag en kocht nu nog laten groeien l.

Snelle verzending

Product is snel verzonden en werkt prima.

Stelt nooit teleur.

Zoals altijd probleemloos en snel geleverd.

Nog geen slechte ervaring gehad.

Snelle veelkeuzige discrete en verzorgde.... webshop.

Snelle veelkeuzige discrete en verzorgde.... webshop.

Kwaliteit/ levering snel

Nog nooit een trage of slechte bestelling gehad

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.