Excellent

Great shop ! Fast delivery

Gelijk in huis

‘S avonds besteld, volgende dag in huis en ook nog eens een handige email erbij over hoe mijn bestelde product te gebruiken. Echt top.

Chapo

Heerlijke NATUURLIJKE producten bravo DHS

al jarenlang uitstekende ervaringen

sinds ik begon met kweken bestel ik hier m'n zaadjes, zeer tevreden met de service, discretie etc.

overzichtelijke website en snelle levering

overzichtelijke website en snelle levering

Top site!

Ruim assortiment & snelle verzending!

Even with an Ooops

Ordered a few times, reliable and great. Last order I received the wrong tea by mistake, when I raised this with customer service they immediately sent me the correct tea (it arrived the next day!) and told me to keep the other one. Speedy, friendly service.

Guter Service und Angebot der Rest ist bei einem Naturprodukt Glücksache

Es Keimen meist nur 80% zur Blüte kommen nur 70% bin dann auch zufrieden

Gewoon goed

Leuk aanbod, goede prijzen, maar dat kan altijd breder en goedkoper. Op de bedrijfsvoering valt verder niks op te merken

Super !

Heel goeie ervaring met deze

Altijd snel mijn pakje thuis!

Snel geleverd, goede service!

Al jarenlange een betrouwbare winkel en niet duur!

Alles bestens

das erste mal das bis auf einen samen alle keimen. wir haben soviel geld ausgegeben bei anderen anbietern. nun müssen diese noch wachsen und eine gute ernte geben! dankeschön!

Schnelle Lieferung aber unzufrieden

Ich hatte ein Pineapple Express Grow Kit bestellt, wo leider die beiden beiliegenden Samen nicht gekeimt und die Papes komplett aneinander geklebt sind. (Feuchtigkeit) Ein weiterer Auto Bubble Gum Samen ist nicht gekeimt. Der Auto Purple Punch hingegen war kein Problem. Somit kann das Grow Kit trotzdem genutzt werden. Eine Quote von 1/4 ist aber enttäuschend. Keimungsgarantie hatte ich leider nicht also auch kann Anspruch auf neue Samen.

Zeer professioneel bedrijf

Er ging iets niet goed met de cones. Zeer netjes opgelost! Bedankt

Great experience

I always have a great experience and journey with dragon dynamite. Delivery was very fast also. Thank you so much!

schnelle Lieferung, tolle Artikel

immer schnell, Produkte sehr gut.

Altijd alles A-ok!

Sérieux et cour temp de livraison

Impeccable, je recommande , le seul petit hic ses que pour payer faut faire un virement bancaire sinon il sont au top

Gemakkelijke website, behulpzaam na verkoop

Overzichtelijke, duidelijke website, snelle verzending. De dienst na verkoop is zeer toegankelijk en denken echt mee om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Makkelijk om alles te vinden

Wat je nodig hebt vind je zo je bent zo uitgecheckt en de orders komen optijd binnen

Snelle levering, top product.

Zeer blij met mijn nieuwe Plenty Vape! Supersnel geleverd en voor een mooie prijs.

Eenvoudige en snelle bestelling

Mijn bestelling is snel bezorgd

Absolute aanrader

Bestelling supersnel geleverd, en producten zijn van goede kwaliteit...

Niks aan te merken

Producten besteld netjes verpakt en geleverd.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.