Goed geregeld allemaal

Heb betaald met een bankoverschrijving volgende dag een reactie dat het geld was overgemaakt. Volgende dag mijn spullen geleverd. Super snel dus helemaal top

Positief

Mijn ervaring met de Dutch Head Shop, is heel positief. De dingen die ik hier koop zijn van goede kwaliteit. De levering is snel binnen de tijd die is aangegeven. Verpakking is discreet en met zorg gedaan. En ook de site is goed een bron van kennis. Als je begint met je eigen wiet te kweken moet je jezelf echt wel inlezen in de materie. Echt compleet!!!

o wat ben ik blij

snel geleverd en altijd correct. goede service bij dutch headshop, altijd tevreden

My order arrived quick and with all the items, plus a nice gift.

Easy to order, payment is not a problem and shipping is quick. highly recommend

OK

1 expérience, tout c'est bien passé, ni plus ni moins.

Goede producten

Goede producten en snelle levering

Boutique au top.

Al jaren klant, altijd al snel en correct geleverd

Uitstekende shop

Hier bestellen altijd als prettig ervaren

Snelle levering, prima producten.

Alles goed gegaan, Om 22:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Excelente

Todo en perfecto estado y rápido

Super snelle levering

Ik heb op zondagmiddag besteld en maandag kreeg ik mijn bestelling al binnen zo snel. Ze hebben ook een ruime keuze aan producten. Ben hier nieuw in dus zal er zeker vaker gaan bestellen. Op de site kan je voldoende informatie vinden over de producten maar ook kennis wordt gedeeld. Ik vind het een fijne webshop en raad deze zeker aan.

Halbe Sachen nicht im Paket

Traurig wenn die Hälfte der Bestellung fehlt bzw den grow Kit alleine bekommt ohne Klammern Tüte und Beschreibung!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

één woord: top

goede kwaliteit en bijzonder snelle levering

Dankje

Good service, fast shipping.

For now okej

Ive ordered a few seeds to test and well as expected a lot less then mushrooms whitch you do not ship to our country :( but overall as expected, ordered, payed, delivered 6 days after so far so good. Tested the Ololiuqui seeds, and as advertised: This pack of Mystic Seeds contains 40 seeds; enough for a trip with a medium effect. I kind of like it medium so props for having the diversity. Would like to order some shrooms or grow kit... but what can you do :)

Ik had mijn bestelling snel in huis . En inmiddels zijn er 2 van de 3 zaadjes ontkiemd , nu maar steeds kijken of ik al bomen heb ;)

Kan veel beter

Trage webshop geen inleving klant.

Snel en goeie service

Ik had op zondag zaadjes besteld en had ze maandag al binnen ;) Dik 5 sterren

beter dan verwacht

beter dan verwacht

Top, superdnel bezord

Altijd topservice, geleverd binnen 1 dag

Snelle levering, top kwaliteit

Word snel bezorgd en ziet er goed uit! Ik wacht nog even op m'n cacao zodat ik de magische paddestoelen erin kan verwerken. To be continued

Zeer betrouwbaar en snelle service

Zeer betrouwbaar en snelle service

Uitstekende ervaring

Website en product omschrijvingen zijn duidelijk. Bestellen werkt snel en je krijgt meteen berichten met bevestiging. Volgende dag in huis. Top geregeld!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.