in één woord prima

Supersnel en onbeschadigd

Snelle service van een goed product

Met het bestelde item konde we meteen aan de slag. Duidelijke instructie mee geleverd

Top zoals altijd

Ik bestel hier al jaren en nog nooit een probleem,. altijd snel en prima tracking info.

Geweldige headshop

Zaterdag besteld, maandag 10 uur geleverd

Klant wordt goed geïnformeerd over producten die ze leveren

Ben erg tevreden over de producten voor buitenteeld ken goed de producten vinden voor buiten

snel en makelijk

bestelling binnen 2 dagen binnen. discreet verpakt. product goede kwaliteit. zeer tevreden

Prima webshop

Koop altijd zaadjes. Een paar keer gehad dat ee zaadjes niet ontkiemde,maar dat werd prima opgelost! Ben al jaren klant.

meer dan super

Alles wat ik tot nu besteld heb van zaadjes tot andere dingen zijn altijd super geweest.Prachtige plantjes gekweekt,super snel met een bestelling te leveren . Gewoon op en top tevreden

Service

Goede service en kwaliteit. Een fout wordt meteen opgelost.

Great

Will buy afain and again

Prima webshop met uitstekende klantenservice

Op de website staat altijd uitgebreide en heldere informatie, zodat je goed weet waar je aan toe bent. Als er in het verkoopproces toch iets misloopt, is er een hele goede klantenservice die altijd in overleg tot een oplossing komt. Kortom DE website voor mij!

Verbaasd

Had niet verwacht dat de kit zo goed zou uitpakken. Het duurde bij mij ongeveer 14 dagen voordat de eerste paddo's tevoorschijn kwamen. Vanuit daar ging het heel snel ongeveer 4 a 5 dagen toen ben ik ze gaan oogsten. Ze drogen nu, daarna kan ik ze testen.

zeer goed

eenvoudig gesteld, als ik bestel en betaal heb ik het middel binnen enkele dagen in huis. Prima!

Keurig na 1 dag geleverd

Moet nog ff wachten of de zaadjes t goed doen Van de 5 zijn er 3 wel owkee

Snelle levering van uitstekende producten

Zoals altijd bij dutch headshop. Snelle levering van goede producten. Aanrader!

Mijn bestellingen, zonder uitzondering, netjes en goed geleverd.

Al mijn zendingen zijn goed geleverd. Een door mijzelf gemaakte bestelfout is probleemloos opgelost. Wat een service. Top

Ongeëvenaarde klantenservice!

Klantenservice zoals gezegd ongeëvenaard. Altijd bereikbaar,vriendelijke en behulpzame medewerkers, snelle levering en kwalitatief uitstekende producten. Kortom een aan te bevelen webshop.

Werkte heel slecht

Ik had een paddoset gekocht en kreeg na het drogen maag een halve gram, Dutch-Smartshop en Zamnesia zijn veel beter. DutchHeadshop stuurt ook elke dag een mailtje of je ze wilt beoordelen ookal heb je specefiek aangegeven dat je geen mailtjes wilt ontvangen van hun.

Veel keuze en snelle levering.

Snelle verzending en bezorging

Ik had deze bijna de dag nadien vind het gek dat men geen purize filters in de handel brengen.

Correct

Correct en optijd geleverd met de juiste artikelen Zeker een aanrader

Was good

Satisfied

Goede serves en snel geleverd

Goede shop

Snel betrouwbaar

Nette zaak.

Mijn nieuwe wietpijpje is snel en zeer netjes bezorgd. Ook kreeg ik een kleine sleutelhanger, wat op een flessenopener lijkt, cadeau. Was mijn eerste aankoop hier, maar zal zeker weer wat kopen als ik wat nodig heb! Misschien volgend jaar in de zaaitijd wat zaadjes voor een plantje... :-)

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.