Top verkoper! Altijd snel geleverd!

Plus+ punt! Fantastische klantendienst met een echte mens aan de andere kant die persoonlijk het probleem behandelt moest het nodig zijn. Helemaal toppie!

Snel en goed

Prima website met degelijke informatie waar je wat aan hebt. Snel geleverd.

Goed en snel.

Rond kerst maar toch snel geleverd.

Prima service en snelle levering

Prima producten die in goede staat snel geleverd worden !!

Altijd goed

Bestellingen worden op tijd geleverd. Ruime keuze in de webshop. Goede artikelen.

Altijd goed

Snelle levering en goede spullen, wat wil een mens nog meer.

Snel & gemakkelijk

Snel besteld snel in huis

Super schnell, sehr gute Ware

Toller Shop, einfaches Bestellen, schnelle Lieferung, Ware top, immer wieder gerne

snelle service top

bestellen en de dag erna al leveren wat een service top!

Snelle levering, goed geprijsd.

Ruime sortering artikelen, prettige prijzen en snelle levering. Grinder besteld en die werd de volgende dag reeds gebracht.

Super Service und schnelle Lieferung

Bin mit dem Gesamtpaket sehr zufrieden.

Zeer goede service

Goede prijs kwaliteit Altijd een snelle reactie En doen wat ze beloven op de site wat andere niet doen Ben van dit jaar klant en met deze service zal ik dat blijven

wat ik nodig had snel en goed geleverd

Glass Mouthpiece | Wolkenkraft Äris Water Bubbler | Wolkenkraft Äris water bubbler echt ideaal

Altijd correct en binnen de 3 dagen geleverd

Een gerust gevoel om bij jullie te bestellen.

De beste shop

Vloeitjes, tipjes klasse materiaal. Futora rolmachine het beste toestel.

Goed en vers product

Ik heb ervaring in een ver verleden met paddo's en wilde weer eens dat gevoel ervaren. Ik had geen behoefte aan trippen maar gewoon dat heldere gevoel dat ik van vroeger kende ervaarde. Ik ben nu 74 en ben van plan te gaan microdoseren, dat bevalt mij uitstekend.

Binnen 1 dag had ik mijn pakket al ontvangen. Plus ik kreeg een starterpack ipv het losse product, wat heel erg nice was natuurlijk! Bedankt!

Perfecte ervaring, elke keer weer!

Absoluut no nonsense, makkelijk bestellen en een snelle bezorging, echt fijn!

heel goed

ik heb een utilian 5 gekocht met bubbler en de verzending was heel goed en snel een van de 2 producten was nog nbiet verzonden en ze hebbe zelf iets laten weten. iets wat andere online shop nog iets van kunne leren.

Goede beschrijving bij de producten.

Betrouwbaar en snel

Mijn bestelling was er heel snel en precies zoals omschreven! Fijne uitleg bij de producten en bereikbaar voor vragen. Ik zou weer bestellen.

Snel en goed!

Hoewel de website niet handig werkt zijn verzending en producten prima in orde

Bestellungen gehen einfach und perfekt

Durch die Epilepsie meiner Hündin habe ich vor vielen Jahren zu ihren Shop im Internet gefunden. Ganz oft habe ich CBD Öl bestellt. Einfach und gut ging dies und die Lieferung erfolgte immer sehr schnell und immer perfekt. Lieben Dank dafür S.W.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product dat ik gekocht heb is stuk geleverd

Mijn aankoop is kapot geleverd! Schandalig, heb er genoeg voor betaald! Hier bestel ik nooit meer!

Fast delivery, secure, confidential packaging

I was amazed that I got it delivered the next day. You couldn’t tell what’s inside so great privacy and the cacti was held so safe and secure inside, it must have had a pleasant ride through the post haha

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.