snelle levering met de beste producten van Nederland.

Ik heb een paar producten op deze website besteld en ze zijn allemaal extreem snel geleverd en ze waren van de beste kwaliteit.

Tevreden

Tevreden.

Super goed bedrijf.

Snelle levering en altijd een snelle reactie op vragen. Voor mij het bedrijf waar ik mijn spullen bestel

Snelle levering, dat is wel fijn. Het is even wennen maar als je het onder de knie hebt en lukt het wel. Kan al jaren niet zelf draaien en nu hoef ik niemand meer lastig te vallen. Blij mee!

Helemaal fantastisch

De zaden zijn allemaal zeer snel uitgekomen, heb er vertrouwen in dat het zeer goede planten gaan worden, toppertje

Fantastische service

Snelle verzending, door een fout van mijn toedoen kon het artikel niet geleverd worden, ze hebben na een mailtje van mij meteen opgelost en opnieuw opgestuurd! Fantastische service en zeer vriendelijk en behulpzaam mailverkeer ! Top !!

Goede producten, maar belangrijkst is de fantastische klantenservice!

Dit is tweede review die ik schrijf over DHS (vorige was een aantal jaar geleden) Hiermee wil ik aangeven dat de service die DHS verleent nog steeds super is en waar een hoop webshops van kunnen leren. Complimenten DHS en ga zo door

Fijn bedrijf

Goed en snel geleverd.

Snel geleverd, goede nazorg.

Gewoon goed, zaadjes mooi uitgekomen en nu al kleine sterke plantjes

Übersichtlicher Onlineshop, schneller Versand und tolle Ware.

Zum Weiterempfehlen! Top.

Snelle levering,

Super snel, en het door mij bestelde product is exact wat ik er van verwacht, dit door de uitgebreide uitleg en werkzaamheid van het door mij bestelde product.Je weet daardoor precies wat je koopt, al is de werking niet bij iedereen hetzelfde, maar deze site is zeker een aanrader en ik zal zeker vaker bestellen.

Om 21:00 bestelt, volgende dag al in huis. Prima producten voor prima prijzen.

Toppie

Ik ben maar een hobbykweekertje i.v.m. mijn artrose .... maar de 2x dat ik besteld heb ... perfect en niet alleen mijn zaadjes maar ook de xtra artikelen .. zoals : vloei ,tip ,schaartje en vooral de perfecte beschrijving om te kiemen ... groeien en bloeien .... echt een top winkel !!!!! Want een tevreden roker is géén onruststoker .... enne natuurlijk wil ik wat winnen echte Hollander

Het gehele proces verliep vloeiend

Klasse !!!

Goede service . gecombineerd met een supersnelle levering !!!

De beste zaadjes en top service.

Snel zonder poespas

Snel en goed afgehandeld

tres tres bien

nos contacts et vos produits , c'est nickel ..... a recommander

schnell, alles ok, aber deutlich günstiger entdeckt

schnell, alles ok, aber deutlich günstiger entdeckt

Alles word goed en snel geleverd

Geen handige verpakkingen huismerk zaden.

Had huismerk zaden besteld, 3x amnesia auto en 3x skittlez auto. Nu had ik niet gezien dat de soort op het papier stond wat om het bakje van de zaadjes zat. Ik had van beide verpakkingen het papier er afgehaald. Nu heb ik dus 2 x 3 zaden waarvan ik niet weet welke soort het is(de amnesia was voor binnen bedoeld). Wel een beetje mn eigen schuld natuurlijk maar mooi ruk om de soort niet op het bakje te zetten, beetje amateuristische verpakking. Nu weet ik dus niet wat ik er mee moet

Helemaal top

Alles wat ik bestel is altijd goed en komt snel aan voor vragen krijg je altijd direct antwoord

Snel en goede kwaliteit

De helft al voorgezaaid, meteen mooi uitgekomen. Hopen op een mooi najaar. Zou de zaden liever als brievenbus pakketje krijgen. Het kan makkelijk in een bubbel envelop. En ik mis het gratis zaadje, wat je bij sommige leveranciers wel krijgt. Verder prima, veel keuze en snelle levering!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk