Goed en snel geholpen

De zaden werden snel geleverd. Helaas ontbrak er één. Gebeld en de dag erna nageleverd. Dat is service.

Herausragend

Interessante, grosse Auswahl an auch weniger bekannten Produkten. Optisch ansprechend dargestellt, ausführliche Beschreibungen und sehr benutzerfreundlich gestaltete Seite. Die Bearbeitung der Bestellungen erfolgt beinahe in Lichtgeschwindigkeit, sogar am Wochenende!

Impeccable !

Site bien fait, informations complètes. Bon prix, service sans défaut. Livraison rapide.

Snelle levering en goede klantenservice!

zeer tevreden

meer als te vreden

Satisfait en général

Dans l'ensemble je suis satisfait. Il y a juste vous avez parlé d'un Cadeau que je n'ai pas reçu,si ses possibles de me l'envoyer quand même Merci a vous

Zeer snelle levering en top producten.

Aanrader. Leveren zeer snel in discrete verpakking. Producten van zeer goede kwaliteit , voldoende uitleg en accessoires erbij die ik niet verwacht had. Ik adviseer deze shop.

Erg tevreden over de levering

Erg tevreden over de levering en het assortiment. Duidelijk omschreven producten. De levering is snel en discreet.

This time everything went smooth

Fast, kind, helpful.

Très bon service, expédition soignée et rapide

Tout est arrivé sans aucun dommage (pipe en verre)

Altijd goed

Bestel al jaren regelmatig iets en heb nog nooit iets te klagen gehad. Klantenservice zelfs nog nooit nodig gehad en ook nooit lang hoeven wachten op pakketjes. Mijn laatste bestelling plaatste ik rond middernacht en even later kreeg ik al een mail dat het klaar stond om te verzenden.

Topshop

Betrouwbaar en een super fijne klantenservice. Tevens een prettige site.

alles soweit gut Versand und Lieferrung.

Habe aber soweit keinen Samen zum keimen gebracht. Habe noch mal nachbestellt bis jetzt keimt auch der noch nicht. habe aber alles nach Anweisung duchgeführt.

Super!!

Ruime keuze, goed&snel geleverd..SUPER!!

Leuke Dutch style headshop

Super tof de zadenmix’s zo is er voor elk moment een juist wietje!

Der Shop ist sehr übersichtlich.

Der Shop ist sehr übersichtlich und die Produkte werden gut erklärt. Bei Fragen findet man schnell antworten und die Lieferzeit ist sehr gering.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Quick, clear and high quality!

Quick, clear and high quality!

Goede snelle service

Regelmatig bestel ik mijn zaadjes hier.. Altijd goede snelle service, Goeie mooie producten! Ga zo door! Groetjes van een tevreden roker uit Groningen!

Unkompliziert und schnell

Gutes Preis/Leistungsverhältnis. Super Qualität.

Hat alles gut geklappt

Lieferung war pünktlich, hat alles gut geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nadat eerste bestelling niet geleverd werd, kwam er direct actie van de klantenservice voor een 2e levering.

Duidelijke website

De uitleg over producten en de extra info mbt gebruik en achtergronden geven veel vertrouwen.

makkelijke site, alles staat goed omschreven, snelle levering

Zoals verwacht, goed.

Betrouwbaar en consistent.