Altijd op tijd met bezorgen. Netjes verpakt. Ik vindt het een keurig bedrijf. Heel erg bedankt voor de klant vriendelijkheid.

Uitstekende producten en zeer goede service.

fast and serious

fast and serious

Ruime sortering en keuze

Snelle levering, spullen zien er goed uit. Één van zaadjes ontkiemt niet

Vind de site overzichtelijk en ruim aanbod. De benodigde informatie voor producten is goed en word anders meteen door gemailt. Snelle levering.

Snelle accurate levering.

Huismerk...prima spul

Super winkel

Donderdags mijn bestelling gedaan na 17uur en toch de volgende ochtend rond 10:00 al binnen, super snel Producten niet duur En goede kwaliteit LETS ROLL :)

Goede ervaring

Bestel al jaren hier

Snel, sneller... headshop!

Bestellen, digitaal betalen, bezorgen. Goed geregeld!

Prima shop

Duidelijke informatie, snelle levering en scherpe prijs.

Primaa

Verpakking discreet en service betrouwbaar. volgende keer bestel ik weer hier, zeker weten

Goed aanbod snelle levering!

Het is duidelijk en ook snel besorgd.

Het is een overzichtelijke site met veel keuze. Zonder problemen snel besteld en thuisbezorgd

uitstekend goede snelle service

snelle bezorging. s avonds besteld volgende dag voor 12uur al in huis ..

Parfait

J'avais un doute lors du virement, au final très rapide et vous pouvez y allez les yeux fermés je recommande !

Goede productenassortiment met betrouwbare, "anonieme" leveringsvoorwaarden. Beloften waargemaakt!

De Dutch-Headshop maakt hun klant- en productbeloften op alle onderdelen waar, is mijn persoonlijke "nieuwe klantervaring". Goede productbeschrijvingen, kwalitatieve producten (in mijn geval Fungi's), ook levertijden worden waargemaakt. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en altijd beschikbaar voor bestellingen etc. Ik raad Dutch-Headshop zeker aan op basis van mijn eigen bestelervaringen (> 5) voor wat betreft Magic Truffels/SmartShop. En ja, als het om Truffels gaat, vele ervaringen met andere aanbieders gehad die zonder uitzonderingen op grote teleurstelling uitliepen. Ik ben blij met Dutch-Headshop.....

Goed en snel

Bestelling heel snel aangekomen en alle zaadjes zijn met succes ontkiemt!

gewoon de BESTE....al jaren klant en altijd perfecte bestellingen en leveringen....thanks DHS

altijd hele goede zaden die 100 procent uitkomen ...ik kan maar één ding zeggen .....PERFECTE site ....doe zo verder !!!!!!!

Vlot geregeld

Besteld en dag later geleverd,super!

Goede overzichtelijke site en zeer vlotte levering

Erg tevreden snelle klantenservice goed verpakte producten en zeer vlotte levering.

Vandaag besteld morgen geleverd.. Top..

Heel positief

Heel positief, gemakkelijker website, heel vlotte levering, uitstekende producten

Fijn dat jullie er zijn!

Mooie snelle levering en goeie omschrijving erbij. Producten niet altijd helemaal top, bv jointdraaier werkt erg slecht. Plakrand blijft niet zitten en valt uitelkaar. Kunnen we niks mee. Voorgedraaide cones alleen per 1000, das een beetje te veel.

mijn ervaring is erg goed

dit is 2de x dat er ik er iets haal. alles altijd erg snel en goed geleverd alles kwam tot nu toe ook nog uit

Zeer vlot en snelle levering

Vlot en correct, snelle levering

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk