Super snel en goede service.

Snel en goed.

Gewoon goed

Doet wat moet

Immer wieder gerne

Kann ich nur weiter empfehlen.

Parfait et honnête

Un des éléments de ma commande manquait lors de la réception. Après en avoir informé Dutch Headshop, un nouvel envoi m'a été adressé rapidement avec l'élément manquant. Merci à Dutch Headshop pour leur honnêteté et leur rapidité de réaction !

Supersnelle levering. Was ook precies wat ik verwacht had van mijn bestelling.

Goede kwaliteit producten.

simpel en snel

Ik heb de zaden besteld tijdens een hoorcollege en was binnen vijf minuten klaar. De dag daarna lagen ze al op mijn deurmat. dus een snelle en goeie service dus ik heb niks te klagen.

Keurig op tijd . Producten is goed.

grote tegenvaller

Van de 5 Purple Haze zaadjes maar 1 ontsproten.

Leuke en goede webwinkel

Ik koop hier graag mijn spullen. Groot gamma, overzichtelijk ook en als ik zaadjes had die niet uitkwamen kreeg ik zonder problemen nieuwe. Zeer correcte winkel en snelle service. Ik blijf fan.

Goede en snelle service voor een eerlijke prijs

Duidelijke en goed functionerende website, snelle service en alles voor een eerlijke prijs.

Ik koop nou meer dan een jaar bij jullie , altijd goed en vriendelijk te woord gestaan bij vragen ....dus top

Goede ruime keuze in producten

Snelle levering en ook de keuze uit 2 merken mbt de koolstof filters maakte me weer blij dat ik via de webshop online m'n stash kon aanvullen.

Snelle levering, goede service

Savonds besteld, de middag erna al in huis. Top!

Goed gelopen

Was eerste keer jullie zijn correct klasse

Super relaxed en vertrouwd

Makkelijk en doeltreffend zoeken en vergelijken. Goede service en lekker Nederlands

Goeie service en alle info die je nodig hebt.

Ik bestel altijd bij Dutch headshop. De keuze is reuze en de informatie die je nodig hebt voor de producten is allom goed te vinden. Leveringen zijn altijd optijd en het product valt bij mij altijd in goede smaak.

erg goed

ik heb al meerdere keren veel spullen tegelijk besteld op deze site maar ze zijn altijd erg snel en ook veilig ingepakt bij mij thuis gekomen

Zufrieden

Alles wie erhofft und schnelle Lieferung

Goede service...

Altijd netjes verzorgd. Altijd op tijd. Geen problemen met producten.

Goeie ****

Snelle levering wel goeie zaden en alles wat ik heb besteld in de doos

Gewoon prima altijd op tijd verzonden

Goed goede kwaliteit en prijs duim omhoog

Uitstekende service

Bestellen op de webshop verloopt vlot. Mijn eerste pakje is verloren gegaan, en heel snel kreeg ik een nieuwe bestelling.

Very nice fast shipping

My fisr experience was very nice looking forward to order more

Reibungsloser Ablauf von Bestellung bis Lieferung

Ein zügiger, reibungsloser Bestell- und Lieferservice. Das direkt in einer Keimschale geliefert wird, ist mega. Nun freue ich mich auf meine Pflanzen, die ich für mich zu einer Tinktur verarbeiten werde. Gern komme ich auf euch zurück. Alles Gute und weiterhin viel Erfolg. Liebe Grüße Esther aus Deutschland

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk