Snelle levering. Goed verpakt!

Sérieux qualitatif rapidité

Complètement satisfait et un service après vente au top.

Kwalitatief goede leveringen, behulpzame klantenservice

Inmiddels al 10 jaar klant blij klant. Altijd op tijd geleverd, nooit beschadigingen.

Blauer Lotus

Ich hatte Blauen Lotus bestellt (wohne in Deutschland). Die Ware ist super und die Lieferung ging erstaunlich schnell!

Erg snel en acuraat

De producten zijn erg profesioneel ingepakt. Ook de kwaliteit is uitstekend, evenals de snelle levering.

Geweldige service ... Bijzonder professioneel ... TOP

Geen enkele opmerking ... ook niet naar verbetering want ik zou het zelf niet beter kunnen.

goed produkt snel bezorgd

vorig jaar 3 zaadjes besteld en goed opgekomen. handig ontkiembakje en goede opbrengst. Dit jaar terug voor meer.

Info wordt duidelijk geschreven

Overzichtelijk en ruime keuze. Snelle levering. Thx

Al minstens 10 jaar vaste klant,altijd tevreden..

Top, snel geleverd en goede kwaliteit

Ik koop hier zeker weer. Snel geleverd en netjes verpakt.top

schnelle Bearbeitung der Bestellungen

Meine Bestellungen wurden immer schnell bearbeitet und die Lieferung war immer zeitnah.

snel en discreet geleverd

er word op de website goed uitgelegd hoe je moet beginnen met ontkiemen en het verdere verloop van het proces in eenvoudige begrijpelijke taal top

Altijd correct!

Bij elke bestelling die ik plaatste heb ik nog nooit problemen gehad. Telkens correct en op tijd geleverd !

Schnelle Lieferung

Große Auswahl, Samen keimen fast 100%, Beschreibungen korrekt, schnelle Lieferung.

Alleen maar lof

Altijd goede ervaringen met mijn bestellingen bij de Dutch Headshop.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levertijd in anoniem pakket! Helemaal super!!!

Heb een gorilla grow box gehaald en hij groeit nu al binne 4 dagen al 4 blaadje

Top top bestellen zou ik zeggen

Excellent and fast service

Everything was delivered discretely and quickly. Products were also just as expected. Definitely recommend!

Super Service

Handig bestellen, mooie webshop, eenvoudige afhandeling, snelle levering

Betrouwbaar

geen 10 omdat het altijd beter kan... hoewel het me niet te binnen wil schieten wat er dan beter zou kunnen.

perfect

alles is zoals omschreven en goed !

Convenient

Placed an order for some papers . Price was good and product delivered fast !

Precies wat waar ik op hoopte

Goede producten en snelle levering

Alles is zoals beloofd

Snel en goed

DHS heeft een ruim assortiment met mooie producten, die snel worden geleverd. DHS is wat mij betreft een aanrader als je producten zoekt op dit gebied ;-)

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk